Megszülnéd a babát, ha biztosan tudnád, hogy Down-szindrómás?
Figyelt kérdés
2018. márc. 27. 21:17
11/25 anonim válasza:
Nem. Egy kicsit belehalnék lelkileg a döntésbe, de mindenkinek így lenne a legjobb.
12/25 anonim válasza:
Természetesen megszülném, hiszen attól még, hogy beteg, a gyermekünk.
13/25 anonim válasza:
Megbeszéltük a férjemmel hogy ha esetleg beteg lenne a baba akkor fájó szívvel de lemondunk róla. A gyerekemnek csakis a legjobbat és teljes életet kívánok a lehető legtágabb lehetőségekkel. Szerintem mindennap összetörnék ha azt látnám, hogy korlátok között kell élnie a kis életét és egyedül sosem fog boldogulni az akinek a feje felett én hoztam meg a döntést hogy élnie kell, így.
15/25 anonim válasza:
Nem. Nem tudnánk vállalni sem lelkileg, sem fizikailag egy beteg gyermeket. Valamint, mi lenne vele, ha meghalunk? Bekerül egy intézetbe? Nem, ezt nem akarom.
16/25 anonim válasza:
Nem, egesz biztosan nem. Volt a csaladban fogyatekkal elo (meghalt jo koran), kosz lattam eleget embert ertelmetlenul szenvedni.
17/25 anonim válasza:
Nem. Van már egy gyerkőc, de első gyerekként sem. Nem az ő életét menteném meg (ha lehet egyáltalán életnek nevezni, ki tudja, mi lenne belőle), hanem elásnám magam, az apját, a testvérét...
18/25 anonim válasza:
Ha "csak" down-szindromas elgondolkoztam volna rajta,(valószínűleg akkor is a megszakitast valasztottuk volna vegul), de sajnos ezen kivul egyeb elettel összeegyeztethetetlen fejlodesi rendellenessegei is voltak a picinek.Azt mondtak eselytelen kihordanom is.Elvetettuk.
19/25 anonim válasza:
Ha első gyerek lenne azt hiszem megtartanánk,de második vagy harmadik babakénk nem.
20/25 anonim válasza:
Még ha én el is bírnám, a már meglévő gyerekemre nem pakolhatom rá ezt a terhet egy egész életre. Márpedig egy idő után csak ő maradna neki.
Szóval nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!