1/5 anonim válasza:
nagy a távolság a tolókar és az első kerekek közt, igy sosem tudod, merre is kanyarodsz.
Neve is semmit mondó, nem merném megvenni.
2/5 anonim válasza:
Nekem szimpatikus ez a kocsi. Nekünk is lengyel kocsink van, csak más típus. Marhára strapabíró, állandóan azzal jártam tesco nagybevásárolni, mindent elbírt + babát is. Most a második babámé lesz, de tényleg semmi baja nincsen, pedig 1 évig használtunk az első babámmal. Szerintem ez kibírna 5-6 gyereket is.
A hátránya a tiednek, amit linkeltél, hogy nagy és nehéz, ezt meg kell gondolnod: kell-e emelgetned, lépcsőznöd vele, befér-e a kocsitok csomagtartójába, elfér-e a lakásban (tárolóban, stb.).
Egyébként nem gondolom, hogy csalódni fogsz benne, jónak tűnik, ránézésre ez is kibír sok gyereket, de egyet biztos :)
3/5 anonim válasza:
Nem ilyen kocsink van,de lengyel az is.Nagyon strapabíró kocsi.Nekem ez is nagyon tetszik,amit belinkeltél.
4/5 anonim válasza:
Én megvenném, a piros nagyon tetszik, szerintem piszok jó áron van, olcsó minden van hozzá! Az én kocsim is 15 kg, mégis simán lépcsőzünk vele, kényelmes tágas kocsinak tűnik!
5/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Nekem is nagyon tetszik, es strapapbironak tunik, meg jo nagy tagas kenyelmesnek! A sulya nehez, de kerteshazan lakunk, nem kell lepcsoznom, a kocsim csomagtratolya meg oriasi, osa is siman befer. Ma meg is rendelem, nekem a barna-piros tetszik es az szerintem unisex, most kisfiam van 1 honapos, de ha esetleg a kov baba kislany lesz vele is tudom hasznalni. Ami most van kocsink nagyon utalom, iranyithatatlan csorog, zorog a kereke, graco quatro tour nagyon utalom!!
2010. jún. 11. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!