5 hónapos tápszeres babátok mennyit és miket eszik egy nap? Hányszor alszik nappal? Kel-e éjjel?
6x150 mili tápszert evett, ebből 2 éjjel volt, aludni meg 4x aludt, 3 félórás és egy hosszabb.
A nagyobb is így aludt, csak éjszaka nem kelt enni és 5x180 mili tápszert evett.
6 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást mindkét gyereknél, eleve zűrös eset az etetésük.
Jövő héten lesz 6 hónapos, mostanában csak 4x hajlandó enni. (8,12,16,20óra). 180 ml-t csinálok, pár korty mindig marad.
2 hete kóstoltattam először, az almát teljesen elutasította. Pár nap múlva cuppogta a barackot, sütőtök, de az almát megint nem. Ma répát evett.
Nappal 3x1 órát alszik (dél múltával néha 2 órát is sikerül) és este 8-tól reggel ½ 8-ig. 1x-2x felriad, hogy nem tud tovább forogni az ágyban. Illetve nem is ébred fel, csukott szemmel nyöszörög, míg vissza nem teszem középre. Oldalára fordul, és csend van. Enni nem ébred 3 hónapos kora óta.
A nagytesó 5x180-at evett ennyi idősen, 6 hós státusz idejére kiváltottunk egy étkezést.
6x120ml-t eszik.
Megpróbáltam almát adni neki, de még visszaköszönt a pelusba úgyhogy egyenlőre felejtős a hozzátáplálás.
Ha szerencsénk van akkor 3x alszik fél órát.Ha nem akkor csak 2x 20percet.
Éjjel nem kel fel.9-10 között alszik el.
Köszi a válaszadast! Az első válaszadóhoz: így h ejjel 2x eszik reggel hanykor eszik eloszor?
Mert nekem is 2x120at eszik ejjel de negyed7kor kel es még 8korul sem ehes ugy hogy utoljara 4kor eszik... 8korul visszaalszik majd fel9-9korul felkel de akkor se mondanam h falja az uvegbol... a hozzataplalas: nagyon szeret kanalrol enni. mar 1 uveget simab megeszik... d.u. kap még tejpepet 1 e.kanallal. Talan azt ki kellene hagyni mert vacsorazni nem hajlando... pedig 5korul eszik pepet es 8-9korul vacsi. 120-150atlagban amit eszik es max 4x eszik tapszert 24 ora alatt. de igy meg van h 1x150 3x120... eleg keves nem? egyebkent sosem volt joevo uvegbol... kanalrol megy minden. A vedonom 3 napja nem veszi fel a telot azert gondoltam kerdezek itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!