10 hónapos babánál eddig Libero pelust használtunk ami nagyon jó volt amíg ki nem jött a "super hero edition". Azóta óránként két óránként cserélni kell mert át ázik, éjjel-nappal. Kinek mi vált be?
Figyelt kérdés
2017. nov. 3. 07:55
1/11 anonim válasza:
Nekünk jó, de a DM sajátmárkás még a másik, ami bejön.
2/11 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy meg fogják szüntetni ezt a super hero-s kiadást, mert rengeteg panasz érkezett/érkezik rá.Hátha...
3/11 anonim válasza:
Méretváltozás is történt, szerintem nálatok azzal lehet gond. A pelus szuper, 12órát visz éjjel.
4/11 anonim válasza:
DM saját márkás (Babylove). Messze a legjobb ár-érték arányú pelus.
5/11 anonim válasza:
Nekünk nem volt gond ezzel a szériával sem, de méretet váltottunk és a következő méret túl nagy volt. Kipróbáltuk a dm-eset és nagyon bevált, azóta azt használjuk.
6/11 babyboom567 válasza:
Dm-es pelust használunk,szuper.
7/11 anonim válasza:
Nekünk ez is bevált. Éjjel nem kell cserélni! Szerintem is a mérettel lehet baj
8/11 anonim válasza:
Tescos színes is nagyon jó! Nálunk nem ázik át.
Épp most alig 4000,- a 84 darabos.
9/11 anonim válasza:
Érdekes, nekünk meg csak a libero nem ázik át. :) Super hero-s van.
10/11 anonim válasza:
Nekünk sincs gond a Liberoval. Éjjel is bírja. Próbáljatik eggyel kisebbet! De egyébként a barátnőm a Rossmannosra esküszik. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!