Viba kérdése:
Miért nem alszik nappal a babám?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most 12 hetes kisfiam nem hajlandó egyedül aludni napközben. Kaja, büfi,pelus csere és elalszik rajtam. Lerakom a kiságyba, le se ér a buksija már fent is van és sír. Ha nem teszem le, simán alszik rajtam, viszont így semmit nem tudok csinálni. Mit tegyek, hogy aludjon?2017. okt. 6. 14:49
1/4 anonim válasza:
Én jól bebugyoláltam mintha bepólyáznám és így elaludt. Vagy kenguruba kösd magadra azt szeretik. Melegbe, biztonságba fészekbe védve érzik magukat. Sokmindent ki kell próbálni hátha az jön be nektek.
2/4 anonim válasza:
Mert hozzászoktattad, hogy rajtad aludjon el. Szopi után tedd az ágyába, akkor is, ha sír. Pár nap után elalszik ott is. De ha továbbra is a cicin altatod, vagy magadra kötözöd, akkor még egy-két évesen sem fog egyedül aludni. Igaz, ma már ez a divat.
3/4 anonim válasza:
Magamra kötöttem kendőben. Ő aludt, én pihentem vagy tettem a dolgom. Mind a kettőnknek jó volt.
4/4 anonim válasza:
Egyébként megerősítem a kettes választ (részben): valóban nem aludtak 1 évesen önállóan a gyerekeim. Nem is vártam el tőlük. De 2 évesen már igen. Visszasírom az együtt alvós időt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!