Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ilyen keveset alszik...

Miért ilyen keveset alszik nappal a baba?

Figyelt kérdés
majdnem 4hónaposak vagyunk de kb 1-2 órát alszik azt is csak akkor ha babakocsival lent sétálunk.Már totál ki vagyok nem tudom,hogy altassam,mert ha berakom a kiságyba 20-30perc után is veri magát benne..aztán a vállamon elalszik 10percre.Mi lehet a baj?Szoptatom ,de sokszor csak kihasználja a cicit még azon sem alszik el csak kiszippantja..
2008. okt. 28. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert ennyi az igénye,sajnos a legtöbb picur ahogy növöget egyre kevesebbet akar aludni napközben.Nincs baj.Próbáld ki otthon is ha tudod a babakocsis megoldást,nálunk bejött,csak mindig meg kellett tologatni,amikor ébredezett,így volt hogy 3 órát is aludt.De sajnos hozzá lehet szokni,meg ez is fárasztó,mert figyelni kell,mikor ébredezik.
2008. okt. 28. 21:25
 2/5 A kérdező kommentje:

SAjnos nekem csak akkor alszik ha előre fele megy a babakocsi.próbáltam már.Meg lehet a levegő is meg az út göröngye is altatja..de mi lesz ha rossz idő lesz..az ennyi az igényre meg azért nem hiszem el,mert már mikor felkel rá egy órára törölgeti a szemét meg ásítozik,két órára már vergődik a kezemben mégsem alszik..a szeme meg már tök vörös...

szval sztem ekkor aludnia kellene,nem akarom én állandóan altatni,de ha fáradt akkor fáradt.

2008. okt. 28. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:
és ha adnál neki mondjuk egy kicsit inni?
2008. okt. 28. 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet, csak mi két és fél hónaposak vagyunk. Az én fiam a babakocsiban sem alszik fél óránál többet, akkor is ha egy órát sétálunk. Nem sír, csak nézelődik benne. Azt olvastam, hogy az első jelekre, amikor látod, hogy álmos, meg kell próbálni elaltatni. Én cumit használok, ha a vállamon nem akar elaludni, de többnyire igen. Felveszem és járkálok vele a lakásban. Egy ideig nézelődik, aztán bealszik. Lehet, hogy későn próbálod altatni, és addigra túlesik a holtponton. Mennyi időnként eszik? Lehet hogy a pocija kelti fel?
2008. okt. 28. 22:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,de ezeken már túl vagyok.Cumit nem fogad el csak cicit!3-3.5óránként etetem,közben ha szomjas kap teát.Egy ideig le tudtam rakni napközben-álomba sírta magát és elaludt,de mióta tudunk hasra fordulni azóta ez nem megy,mert lerakni nem rakja le a fejét oldalra és amikor elfáradt csak ordít ha vissza fordítom azzal a slungal újra a hasán van.Ha a vállamon elalszik és lerakom,kb 10percet alszik.Nagyon éberen alszik és nem tudom mit tegyek vele már.
2008. okt. 29. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!