Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3,5hetes babám 3napja csak...

3,5hetes babám 3napja csak nyüglődik napközbn, nem alszik, max beszundikál a mellkasomon, de ha leteszem üvölt. Kb oránként mellre teszem de csak nyammog 20-30g-okat. Mi lehet a baj? Kétségbe vagyok esve már

Figyelt kérdés
eddig sem aludt napközben rendesen(2-3orát összesen talán)de délelőtt legaább igen,most viszont már akkor sem. egész nap tartogatni kell,mert nem marad meg a kiságyban, hanem üvölt,de ebben a melegben olyan 1perc alatt mint a paprika és amugy sem hagynám sirni.mivel sajnos nem sok tejem van,születése óta kap tápis pótlást,de van h 20at szopik, 10et eszik a tápból és nem kell neki több.már nem tudom mi lehet a baj,de semmit nem tudok tőle csinálni itthon,mert egész nap a karomban van.(most per pill is a mellkasomon szundizik)pelus tiszta, ezek szerint nem is az éhség, akkor talán a nagy meleg? de ugy olvasom h másé pont h jobban alszik...akinek van tippje segitsen
2010. jún. 10. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:
A nagy meleg megviseli a babákat. Az enyém sem alszik, pedig jó alvó, csak nyűglődik. Alig eszik, és ő is csak kortyolgat. Szomjas, de nem éhes ez az oka. Próbáld meg egy kis fürdővel lehűteni a kis testét, hátha akkor megnyugszik.
2010. jún. 10. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha tobbszor mellre teszed, akkor termeszetes, hogy keveset eszik egy alkalommal. Biztos vagy benne, hogy jol mellre teszed? Fel oranal ne szoptasd tovabb, aztan johet is a tap. Masreszt az ujszulottek nagy szazaleka hasfajos, mivel szuletese elott maskent taplalkozott. En Infacolt adok a kisfiamnak. A nagy meleg is lehet a problema persze, mivel ez szamara egy ujdonsag, amivel meg nem talalkozott. Ha szeretnel meg valamit megtudni, csak irj!
2010. jún. 10. 15:56
 3/6 A kérdező kommentje:
de ha csak szomjas ilyen gyakran amit nem csodálok hisz én is annyit iszok mint egy kacsa,akkor nem kinálhatom vmivel inni csak?babaviz v vmi tea?
2010. jún. 10. 16:36
 4/6 anonim ***** válasza:
az én lányom, igaz már nagyobbacska (8hó), a melegtől volt nagyon nyügös, mióta csak pelusban van itthon, és napközben 2-3szor pancsizik, vagy a csap alatt lemosdatom, illetve vizes törölközővel hűsítem, azóta jobban van. a napközbeni alvás pedig csak úgy működik, hogy fekve szopizik, és ha bealszik, odébb "osonok" valamit csinálni... letenni másképp én sem tudom. a vízről szerintem kérdezd meg a védőnőt, lehet, hogy még pici hozzá, bár, ha belegondolok, amikor mi voltunk picik, a kezdetektől "teáztattak" minket, szóval baja nem lehet tőle. Jó babázást!
2010. jún. 10. 17:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Kakik rendesen? Nem gondolod, hogy esetleg hasfajos?
2010. jún. 10. 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:
persze, hogy megpróbálhatod kiváltani valamivel. Bár a legjobb az anyatej, ugyanis az ilyen melegben felhígul. A vízet nem biztos, hogy el fogadja, de egy próbát megér. (Enyém útálja a vizet, ezért nagyon híg tápszert adok neki, mert tejcsi már alig van. Ha cumisüvegből nem issza, próbáld meg a kanalat, vagy a poharat. A picurkák nagyon ügyesen isznak pohárból.)
2010. jún. 11. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!