Szabálytalan kúszás mennyire lehet baj?
Figyelt kérdés
9.5honapos babám két hónapja kúszik viszont csak a jobb lábát használja a másikat nem6hajlitja be ha próbálom be hajlitani kuszas közben befesziti, viszont alap helyzetben nem feszes neki.2018. márc. 20. 09:41
11/16 anonim válasza:
Az enyém is féloldalasan kúszott, az elméletileg nem jó. Sokan tévedésben élnek, a dévényesek nem mindenhatók, először fejlődésneurológia, majd ha kell, onnan küldenek tovább. Úgy alakult, hogy én is előbb jutottam el vele dévényre aztán dokihoz, mindkettőre ugyanakkor kértem időpontot. A dévényes szerint idegrendszeri éretlenség stb., pár alkalom után helyesen fog kúszni. Első alkalom után otthon hányt, nyugtalanul aludt, negatív tapasztalatom maradt. Doki szerint lustaság, kicsit merevebben mozgott az egyik lábfeje, de szerinte adjak neki 2 hetet és mászni fog - helyesen. Ez már bőven elmúlt, az orvosnak volt igaza. Persze mutathat tényleg bajt, érdemes megnézetni mindenképpen.
12/16 A kérdező kommentje:
Elviszem vizsgálatra aztán meglatjuk
2018. márc. 20. 14:10
13/16 anonim válasza:
Ugyan igy kuszott az en lanyom is. A maszas viszont szabalyos volt, lassan 4 eves, es tud jol kuszni. A maszasnal figyelj nagyon. Mi nem vittuk evvel sehova, pedig egesz listam van mar az orvosokrol, ahova mas miatt vittem. Persze tokeletesen egeszseges...
14/16 A kérdező kommentje:
Az a gond nem hajlandó mászni majdnem 3honapja kúszik
2018. márc. 20. 22:29
15/16 anonim válasza:
Hova viszed? Milyen vizsgálatra?
Az én fiam 5.-én lesz 10 hónapos, és még ő is csak kuszik-gurul.. :(
16/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó
Nem6kellett vigyem sehova végül elkezdett szépen mászni
2018. máj. 29. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!