Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Leveszi babám a fejéről a...

Leveszi babám a fejéről a sapkát, kendőt! Mit csináltok? 5 percenként visszarakjuk? Nincs valami megoldás?

Figyelt kérdés
Délelőtt süt az erkélyre a nap (10-ig), akkor napoztatom. De már akkor is nagyon meleg volt ma!
2010. jún. 10. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem értem mért kell napoztatni. Én pl. pont úgy teszem ki, hogy ne érje a nap, nálunk is az a délutáni órákban van. És akkor sapka se kell rá. Az enyém is utálja, nem is kínzom vele, ha nem muszáj.
2010. jún. 10. 11:50
 2/8 A kérdező kommentje:
CSAK AZÉRT napoztatom, mert hétvégén megyünk strandra, és szeretném, ha nem hófehér bőrrel menne a medencébe. Nyilván nem fogom a déli órákban (sem) tűző napra vinni...
2010. jún. 10. 11:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Nyugi:)))

Félreérthető kérdésre...

Én varrtam két zsinórt a sapira, meg húzókát tettem rá (amilyen a hátizsákokon szokott lenni), így nem tudja levenni. Meg én is vettem sapkát:))) Azóta szent a béke.

Akárhova megyünk, kap sapkát, mert nem lehet csak árnyékos részen menni.

(14 hónapos fiú)

2010. jún. 10. 12:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Az enyém sem viseli el a sapkát. Én inkább csak reggel 9-ig , illetve este 6 után viszem napra , akkor is süt annyira , hogy alapozza a barnulást de viszont nem ég meg , már nem tűz annyira a nap.
2010. jún. 10. 12:12
 5/8 anonim ***** válasza:
én vagy csak kötős veszek, vagy varrok rá kötőt és duplacsomóval rákötöm. máshogy nem megy sajna.
2010. jún. 10. 12:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Az enyém is leszedi, hiába kötöm rá. Idegesítő 2 percenként ráadni, ha meg rászólok, nevet. Tiszta csibész. :) Én 11-5-ig nem viszem ki, max az árnyékba , akkor meg nem baj, ha nincs rajta sapka.

8 hónapos

2010. jún. 10. 12:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Kötős van neki is.
2010. jún. 10. 12:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Az én kislányom most 2 éves. Tavaly nyáron semmit (de tényleg semmit) nem viselt el a fején, pedig próbálkoztunk minden formájú fejfedővel (kötőssel is, kendővel is, kalappal is). Egyszerűen mindent leszedett a fejéről, bárhogyan volt is rögzítve. Így maradt a hadakozás egy darabig, aztán a babakocsi kupoláját is sűrűn használtuk és próbáltunk csak árnyékban lenni. A strandon meg jól bekentem 50 faktoros naptejjel a bőrét (nagyon fehér a bőre) és nem napoztattam előtte.

Most, hogy már sokkal értelmesebb így 2 évesen, már rájött, hogy milyen hasznos is a sapka ha süt a nap. Igaz most is csak baseball sapkát visel el a fején, de az is jó és még a szemébe sem süt a nap. Igaz, ha árnyékban vagyunk (és melege van), egyből le is veszi a fejéről a sapkát, de az meg már nem gond.

Remélem tudtam segíteni!

2010. jún. 10. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!