Mibe aludjon a 3 hónapos kislányom?
Figyelt kérdés
A szobája a tetőtérben van és este is 29 fok van. És a hétvégén még melegebb lesz. Nyitva hagyom az ablakot de ő lerúgja a takarót és félek, hogy megfázik éjjel amikor egy kicsit hűl az idő. Egy bodyban és zokniban altattam és mikor hajnali 3kor bementem nem volt rajta sem a zokni , sem a takaró. A szobájában meleg volt de én állandóan aggódom!2010. jún. 10. 07:25
1/2 anonim válasza:
ha nagyon meleg marad hajnalra is akkor elég egy body, zokinit ne adj mert nem tud hőt leadni hatékonyan igy. ha hajnalra lehűl a szoba, én vékony, nyári, ujjatlan hálózsákot is adok a bodyra
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Hát ebben a kánikulában nem mondanám, hogy annyira lehűl.
A zoknival voltam tanácstalan mert azt is mondják, hogy alulról fázik meg a leggyorsabban.
2010. jún. 10. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!