2 hetes kislányom sokat remeg, ez normális?
Ahány hely, annyifélét mondanak erre. Van ahol kapásból epilepsziát emlegetnek, máshol nem tartják ezt bajnak, megint máshol reflexekről beszélnek.
Aztán az ember felnéz a netre és végképp elbizonytalanodik.
Az is jó, amikor a védőnő lehülyézi a gyerekorvost, akiket meg lehülyéz a neurológus. Ezen igazodjon ki az ember.
En is ugy tudom,hogy a fejletlen idegrendszer miatt van es teljesen normalis dolog ilyen picinel.
Ahogy a kez,lab hidegsege is normalis piciknel.
Attól függ, hogyan remeg. Lehet teljesen normális, idegrendszeri éretlenség, de lehet akár kóros is, ezt mi innen nem fogjuk tudni megmondani. Az én fiam is remegett 6 hetes koráig, mi levideóztuk, megmutattok a gyerekorvosnak, meg volt olyan, hogy pont itt volt a doki és látta, ő neurológushoz küldött, aki a felvétel alapján eeg-t csinált neki epilepsziára gyanakodva, de hála ég semmi baja, elnőtte.
Videózd le te is és mutasd meg szakembernek.
Csak mert nem azt írtam, hogy nyugiiii, semmi baj, hanem hogy azért lássa szakember, mert felelőtlenség így kijelenteni, hogy persze természetes, (mert vagy igen, vagy nem) és ne a látatlanban diagnosztizáló, mindent tudó doktor gyksok mondják meg a tutit, már az én válaszom haszontalan - főleg hogy mi éltünk át hasonlót-. Értem.
Éljen a struccpolitika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!