Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, ha az újszülött babám...

Baj, ha az újszülött babám utazóágyban alszik?

Figyelt kérdés
Sajnos nem fog elkészülni a lakásunk a szülésre, és jelenleg egy nagyon pici albérletben lakunk. Arra gondoltam, hogy a kiságyat nem rakjuk össze, mert sok helyet foglalna (olyat szeretnénk, ami később heverővé alakítható, tehát viszonylag nagy méretű), viszont egy 120x60-as utazóágy elférne. Ezt néztem ki: [link]
2008. okt. 28. 16:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez is egyenes,matrac is van benne.Majdnem ua,mint a kiságy.
2008. okt. 28. 16:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Szerinted légzésfigyelőt is lehet benne használni?
2008. okt. 28. 16:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a vezetékeket el tudod benne vezetni,úgy hogy a jelző működjön akkor igen,nem tudom a matrac oldalánál mennyi hely lenne erre.
2008. okt. 28. 16:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem baj, de azért javaslom, hogy mivel újszülött, vegyetek bele egy rendes kiságyszivacsot is ami nem kell hogy kókusz legyen, de a vastagsága és a tartása miatt fontos lehet.

Ezek az utazóágyak hosszútávon nem alkalmasak állandó alváshoz, de csecsemőknél leginkább a tartásra kell figyelni, arra nem hogy kifordul belőle..sajnos láttam ilyen ágyból kiesett kicsit, úgyhogy ha talpraáll, majd mindenképp csréljétek..Mi is vettunk 90x 140 es kiságyat átalakítható, így sokáíg jó lesz, de amíg helyhiányotok van, addig nem hinném, hogy baj az utazóságy..

Megmondom őszíntén először csak azt akartam venni, de mikor a barátnőmét megnéztem jobban-épedig nem olcsó féle-hát nem tünt biztonságosnak felügyelet nélkül.

2008. okt. 28. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tökéletes, nagyon pratikus, mivel a pelenkázó az nincs messze a babaágytól!

Boldog babavárást kíván 5 anyuka!

2008. okt. 28. 16:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
3. vagyok ..légzésfigyelőt ha a sima matraccal használod, akkor nem lehet, mert nincs ami rendesen alátámassza, de ha veszelbele másik matracot is, akkor a kettő közé működik.
2008. okt. 28. 16:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a hasznos válaszokat! :)
2008. okt. 28. 16:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

2 hónapos volt a babám, amikor wellnessezni vittük és utazóágyban aludt, igaz csak 2 éjszakát. Szerintem nincs sok különbség a rendes kiságyhoz képest. A légzésfigyelőt is beleraktuk, igaz felül vezettük ki a vezetéket, mert alul nem lehetett. Nem túl esztétikus, de engem nem zavart. A mienk egy egyszerű fajta, így vettem bele a Brendonba utazóágyhoz való összecsukható kemény matracot. Ez is van olyan jó mint a kókusz!

Összességében szerint4em nyugodtan használhatod!

2008. okt. 28. 17:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet , persze. Azért javaslom, egy matracot vegyetek bele, mert ami benne van, igen vékony. Mi is ezt használjuk ha anyuéknál vagyunk, ugyanúgy használjuk benne a légzésfigyelőt is.
2008. okt. 28. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!