Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek érvényesíthetem...

Szerintetek érvényesíthetem én is ezt a hozzátáplálási módszert?

Figyelt kérdés
Ismerősömék így csinálták:6 hósan gyümölcs és zöldségleveket és püréket adott, 7 hósan glutént, 8 hósan húsit, 9 hósan főzelékeket, 1 éves korára kiváltották az ebédet, 1,5 évesen a vacsorát, 1,5 évesen adott darabos gyümölcsöket, 2 évesen szilárd ételt, tejet, mézet és kiváltották a reggelit, 2,5 évesen magvakat, ez jó így?

2018. márc. 13. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak ne lepődj meg, ha a gyereked felülír. Nem rajtad múlik, hogy milyen tempóban haladtok, hanem a gyereken.
2018. márc. 13. 20:54
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Nem. 1 évesen már minden étkezés normál kaja, és a darabosat is 10 hósan el kell kezdeni.
2018. márc. 13. 20:55
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
csak másfél évesen darabos kaja? Az nagyon későinek tűnik.
2018. márc. 13. 20:57
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
Ez rossz. 1,5 évesen már azt kellene enni egy gyereknek, amit a felnőttek is esznek. Glutént pedig már 4 hónapos kortól. Puha darabosat már 6 hónaposan ehet.
2018. márc. 13. 21:33
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
A magvakat is engedik egy lves kortól- sőt az itteni orvos azt mondja, rossz is lehet ha túl későn kap esetleges allergéneket...
2018. márc. 13. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:
80%

Ezt most nem értem. 6 hósan zöldségpürék, 9 hósan főzelékek. Az ugyanaz.

Egy évesen lett csak kiváltva az első étkezés? Nekem ez is már elég késői, mármint ha valaki direkt így tervezi, mert persze van, hogy így alakul, de az más.

2018. márc. 13. 23:37
 7/8 anonim ***** válasza:
79%

AZ tök rendben van, hogy 6 hósan kezdik gyümölcsökkel és zöldségekkel, de utána elég lassú a tempó. 2 évesen szilárd étel általában már rég megy, 10-12 hónaposan óvatosan lehet próbálkozni szilárd kajával.

Amúgy úgyis az lesz, amit a gyerek elfogad, hiába tervezed te meg előre. Az enyémnek pl. esze ágában nem volt pürét enni a gyümölcsösön kívül, mindent kiköpött, amiben nem volt gyümölcs. 12-13 hónaposan tudott már egész eredményesen darabos kaját enni, onnantól evett normálisan aránylag.

2018. márc. 14. 11:12
 8/8 anonim ***** válasza:
20%
Pfff mi elkezdtuk a hozzataplalast 4 hosan gyumolcsokkel, onnantol nem volt megallas. Lasagnat mar 10 hosan evett, 1 eves kora elotti nyarat vegig fagyizta. Sose kovettunk semmi idiota szabalyt. Nem is volt beteg soha.
2018. márc. 14. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!