Külföldi oldalakon miért szerepel csomó egyéb is a hozzátáplálási táblázat legelején?
6 hónapos kortól szerintük már lehet adni brokkolit, karfiolt, pulykát, mangót stb. Itthon miért csak azt a nagyon kevés kicentizett dolgot? Kinek van igaza?
Mi külföldön élünk,én a magyar hozzátáplálást követtem,itt kb semmivel sem foglalkoznak. A gyermekünk tökéletes súlyban volt,a védőnő meg aztmondta 5 hós korában,hogy mindennap adjak egy evőkanál olajat a picimnek,hogy hízzon (????). 1-2 hetente fürdessem,sárga??nem számít,majd elmúlik :) tojás tej? Persze,nem bármikor...
Lènyegében végülis rettentő egészségesek,80-90 évet élnek,vékonyak,de nekem ez azért sok volt. (Mármint az olaj..tej..tojás stb..)
hu de igaz utolsó
Mo sokkal gyerekegészség központúbb!
külföldön szülés után már dolgoznak kit érdekel az anya - gyerek kontaktus..meg hagy ne soroljam
lehet az export, import, élelmiszer bevizsgálás szabályai mások
de köszi a lepontot.., pedig csak meg kellene nézni a gyermekvállalás egészségügyi ellátásai közti különbségeket külöld-belföld között..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!