Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig változhat a baba szeme?

D.N kérdése:

Meddig változhat a baba szeme?

Figyelt kérdés
Sziasztok 7 hónapos lesz a kislányom 28-án és még kék a szeme. Az apukájának kék a szeme nekem barna van esély rá hogy már kék marad a kislányom szeme? Elöre is köszönöm a válaszokat

#baba #Meddit
2018. márc. 12. 11:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Újabb jó hír. Az én lánykám 16 hónapos, nekem barna a szemem, az apjának kék, apai ágon kék és zöld van. Az én rokonságomban is van kék és zöld. Egyelőre valtozatlanul nagyon kék a szeme és remélem marad is így. Férjem húgának colt kék szeme 4-5 éves koráig, akkor lett zöld. Nagyon sokat szerintem sem fog változni.
2018. márc. 12. 13:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha világos kék most, akkor barna már valószínűleg nem lesz, de az árnyalat változhat még.
2018. márc. 12. 13:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha akar csak egy kicsit is zoldul, akkor nagy esellyel be fog barnulni. Eloszor ilyen zavaros kek/szurkes lesz, aztan zoldes/khaki, aztan barnas zold aztan barna. Ez jo darabig eltarthat, akar 3 eves koraig is. Persze van esely arra hogy tiszta kek marad. Nem lehet megmondani. Nekem egy ismerosome 2 evesen kezdett zoldulni, addig kek szeme volt (apja barna, valoszinuleg bebarnul)
2018. márc. 13. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!