8 hónapos babám szeme színe kívül sötétkék, belül zöldesbarna. Már marad ilyen, vagy még változhat? Ha igen vajon milyen lesz?
Akkor heterokromias ha az egyik szeme mas szinu mint a masik, nem azt, hogy egy szemen belul kulonbozo szinu.
Szerintem barna szemu lesz a babad. Kb ezer forumot es kepet neztem babak szemszin valtozasarol, es ebbol azt szurtem le, hogy a kezdeti szurkes, sotetkekes arnyalatok eloszor bezoldulnek, aztan pedig bebarnulnak 1 eves kor korul, ha barna szemu lesz a baba. Ha kek, akkor kivilagosodik. Szoval ha megjelennek a kek mellett a zoldes, barnas arnyalatok, akkor mar szinte tuti h bebarnul. Persze ez nem mindenkire jellemzo. Pont egyik nap lattam egy nenit, akinek a kekeszold szemeben nagy barna pottyok voltak. Arra gondoltam, hogy na, neki vajon milyen volt baba koraban a szeme?
Engem azert erdekel ennyire a szemszin mert kivancsi vagyok h milyen lesz a most feleves babam egyelore kek szeme. De en azt hiszem, biztosat csak sokkal kesobb, evek mulva lehet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!