Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány honaposan kell a babáknak...

Hány honaposan kell a babáknak állniuk? A barátnömnek 5 homaposan áll a fiuk. Az enyém is 5 honapos, de ha lerakom, nem áll meg ö nem egyenesiti ki a lábát, szegénykém összerogyna. Ez baj?

Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly?:)A tiéd normális gyerek,a barátnődé meg szuper gyerek!:)
2010. jún. 9. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, és ne erőltesd, mert kicsit puhább még a csontja, és eldeformálódhat a gyerek súlya alatt. Unokatesómnak emiatt van karikalába.
2010. jún. 9. 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem baj. Az én kislányom 7hósan állt először, de akkor sem sokáig, mert nem bírta még a lába. Minden babánál változó hogy mikor mit csinál. szerintem a barátnőd babája kicsit korai ezzel. Állítani meg nem szabad, csak ha maga áll fel, nem tesz jóta gerincének!
2010. jún. 9. 20:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne állítgasd, majd feláll magának ha már tud! Lányom 8 hósan, unokatesója 7 hósan állt fel. Mindketten időben voltak. 5 hósat még nem hallottam állni, de lehet, hogy van ilyen...
2010. jún. 9. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
A kerdezo arra gondolt, hogy segitseggel megtartja magat a baba... meg a szakkönyvek is leirjak, hogy 5 hos körül mar kepesek rövid ideig allni a babak. En nem hiszek a gyenge csontban, meg hasonlo tiltasok... egyszerüen azert nem szabad mert allitolag tanulasi problemakat okoz majd az, ha a babad nem követi a fejlödösi sorrendet...
2010. jún. 9. 21:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
20.56-os vagyok. Tulajdonképpen nem értem miért kell akár segítséggel is állni, állítani a gyereket? Ezt most tényleg nem bántásból kérdezem, egyszerúen nem értem. az én lányom mindent magától csinált, a kezemben úgymond szállítás, ringatás, stb címén volt. semmit sem csinált később mintha kísérleteztem volna mit tud és mit nem.
2010. jún. 9. 21:18
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat a21-06-nak igaza van.
2010. jún. 9. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!