Ma viszem ki eloszor levegore?
Eddig egyszer levegoztettuk 5 percre ablaknál, de a védőnőm mondta ,hogy ma már kivihetnénk 10-15percre sétálni.
A haziorvos meg azt ,h maradjon az ablak.
De én úgy érzem nagyon jót tenne ilyen napos időben a kis séta nekem is és Neki is.
17fok van, delutanra 19-20fokot írnak/mondanak!
9napos a kicsi, kis súllyal született (ha számít az utóbbi-2540gramm)

kórházból is haza kellett valahogy jönni.
Az 1.gyereknél én is fosos voltam. Aztán a 2. 3. gyereknél már muszáj vagy az 1 miatt menni. 😊

A 28 hétre 1 kiló körüli súllyal született ikreimet úgy engedték haza a koraszülött osztályról a 36. gesztàciós héten (tehát elvileg még pocakban lett volna a helyük) és 2400 grammal november elején, hogy irány levegőzni, abban az évben gyönyörű vénasszonyok nyara volt. Semmilyen időbeli megkötés nem volt.
Ha nem nagyon fúj a szél, menjetek ki!

Annyit tennék hozzá, hogy igen, bátran menjetek, megfelelő ruhában.
Arra figyelj, hogy szabadban legyetek, ne üljetek fél órát a köhögős BKV buszon. Ha mégis kellene, teríts egy textil pelust a babakocsi kupolájára. Eléggé nagy most a járvány a városban.. Biztos ami biztos.
De egy park, egy kisbolti bevásárlás, nem fog gondot okozni.
Ha lesz tesó, a nagyobbik miatt sokkal hamarabb levegőre kerül majd a pici. :) Ebből indulj ki.
Utolso mar erre is gondoltam (ha lesz kisteso , a nagy miatt muszaj lesz kimenni vele)
Ma is megyunk ujra egy 10perces körre. Falun lakunk itt megyunk egy kisebb kört a parknál!:) kicsit fuj a szél de textil pelussal eltakarom a picit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!