Mi lesz a babámmal nélkülem?

Nálunk nem lett cumizavar. 7 hónapos lányom azóta is anyatejes, pedig kapott parszor tápszert az első hónapban! Barátnőm kislánya is cumizott, 26 hónapis koráig szopizott. És őt sosem hordoztam, az első babám meg kifejezetten utálta a hordozast. Szóval tudom, a hordozómaniásoknak mindenre az ultimate megoldás a "kösd magadra!!!!" de egyrészt nem minden babánál működik, másrészt jól hozzaszokik és onnantól szarni is csak a hátizsák-babával mehetsz (bár tudom a hordozók körében az teljesen normális).
Ringassa az apuka, ha sír. Simogassa a hátát, dúdoljon neki amit te szoktál. Ne aggódj, meg lehet oldani!
Köszi a válaszokat! Elfogadja a tápszert, mert 3 hetes koráig kapott pótlást cumiból. Most pohárból fogja vagy fecskendőből. Anyukám fog rá vigyázni, és mondta hogy biztos nem köti magára, de ha kell elviszi kocsikázni, vagy ringatja ameddig kell
:) Akkor ne vegyek neki játszó cumit? Bár gondolom ha pár órára kap csak, utána nem fogja megérezni ha elveszem tőle.

Nem is neked irtam, hanem a hordozasmaniasozonak (bar teny, hogy miutan az volt az egyetlen dolog, ami hasznalt, az is lettem :D).
Pontosan hany orarol van szo? En szakertot kerdeznek inkabb ebben a temaban, ajanlom az Edesanyak szakertoi csoportot a facebookon, ott van gyermekorvostol kezdve szoptatasi tanacsadon at mindenfele szakember.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!