Normális ha ennyi idősen kezdenek előjönni az anyai ösztönök? 25/n
Szerintem normális, hogy így érzel. Bár mivel nem hosszú még a kapcsolat én várnék még a helyedben.
Én 26 évesen éreztem ezt és végül most 27 évesen születik meg a babám. Szerintem jövő ilyenkor ha stabil a háttér és a kapcsolat is simán vállalhatjátok.
25 éves felnőtt nő vagy. A világ annyiban változott, hogy most már elvárás a minél nagyobb iskolai végzettség, emiatt sokan tovább tanulnak, később találnak stabil párkapcsolatot, később kezdenek el dolgozni, ezáltal alapozni a családalapításra. De ettől még 25 évesen bőven elég érett és felelősségteljes valaki ahhoz, hogy babát vállaljon. Amúgy mi mindketten dolgoztunk a férjemmel, 23 voltam, mikor született a kisfiunk, aki már 7 éves. Köszönjük szépen, megvagyunk, anyagilag és érzelmileg is stabil a háttér.
Viszont tény, hogy mi már akkor évek óta együtt voltunk a férjemmel, tehát tudtam, hogy vele bevállalhatom, mert addigra kiderült, hogy közösek a célok, az elképzelések és stabil a kapcsolat is. 2 év múlva valószínűleg már nálatok is eldől, hogy mik a kilátások a jövőre nézve, addig még éljetek, gyűjtögessetek, aztán meg kezdjetek neki nyugodtan a családalapításnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!