Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha a babámnak nem csak...

Baj ha a babámnak nem csak mindig babazenét teszek hallgatni, hanem néha rádiót?

Figyelt kérdés
Ami épp szól valamelyik csatornán.
2008. okt. 28. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy baj. Nekünk nincs is babazenénk itthon, hanem én szoktam énekelni neki népdalokat mert nagyon sokat ismerek, és imádja őket. Viszont ha éppen nincs kedvem énekelni, akkor a kisfiammal együtt hallgatjuk a punk klasszikusokat, imádja a Sex Pistolst pl. :) Mi ezeket szeretjük, nem is bánom, hogy ilyen pici korban ezeket is megszereti, legalább ha nagyobb lesz eljön majd velem fesztiválra:) Na persze csak ha akkor is tetszik neki majd.

Amúgy, ha nem tetszene neki amit hall, azt úgyis jelezné.

2008. okt. 28. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek! Azt hallgassátok ami mindkettőtöknek tetszik és kellemes :) Mi tegnap a Music&Lyrics c. film cd-jét hallgattuk, én közben énekeltem is és táncoltunk rá jókat, nagyon szerette a most 4 hós kisfiam! Jó zene hallgatást :)
2008. okt. 28. 14:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönjük:-)

Nektek is jó babázást!

2008. okt. 28. 14:44
 4/4 anonim válasza:

Dehogy baj! 8-)

En, mikor otthon laktam, a batyam kislanya mindig az En agyamban aludt el delutan, es mikozben oriztem az almat, (meg persze gepeztem kozben) 8-) mindig beraktam par Trance mixet, hadd okosodjon...8-) Akkorakat aludt ra, hogycsak na! 8-) Szep halkan a hatterben szolt Tiesto, Armin van Buuren, stb... 8-)

2008. okt. 29. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!