Hogy szoktassam le a cumiról, alvósrongyiról?
Három cumit köré teszek pluszban, amikor már elaludt, az esetek 90%-ban az egyik a keze ügyébe kerül és "betömi" magának. Tök cuki ilyenkor, már többször láttam... :o)
Rongyit nem használ...
Az enyém "csócsamackót" rágcsál. Varrott rongymacilábat. :)
16 hónapos, asszem sosem fog leszokni :))))
A rongyrol soha nem kell leszoknia. èn a mai napig a párom mellett egy plüssel alszom. nem tudom miért. kiváncsi leszek ha a baba meglesz akkor is azzal fogok-e aludni.
A cumirol elég majd 1-1,5 évesen elkezdeni leszoktatni, föleg ha nappal nem kapja, vagy csak alváshoz.
Ezek az anyapotló dolgok egyébként.
Tudom, hogy már késő, de pont ezért kellene/kellett volna úgy szoktatni, hogy miután elalszik, kihúzod a cumit a szájából. Így az elalváshoz kapcsolja és nem az alváshoz, nem ébred fel, ha kiesik a szájából. Azrt még érdemes ezzel is próbálkozni.
Én úgy emlékszem, hogy minden ilyen éjszakai keresgélés akkor szűnt meg, amikor már tudott szépen négykézláb menni.
Szerintem vegyél egy mély levegőt és áldozz rá pár éjszakát, hogy nem adod vissza neki. Nagyon hamar be fogja hozni a befektetést :)
Minden egyes ilyen éjszakával stabilizálod ezt az állapotot. Próbálj meg erős lenni és nem visszaadogatni!
Kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!