4 hónapos lányom napi 4x20 percet alszik, nem kevés ez? Ti babátok sokat alszik?
Figyelt kérdés
Mióta megszületett ilyen keveset alszik. Az csak egy dolog, hogy szinte semmire nincs időm mellette, mert mikor ébren van folyamatosan foglalkozni kell vele, nincs el egyedül, de nem kevés ez neki? Szinte egész nap nyűgös, mint aki fáradt, de nem akar aludni.2018. márc. 7. 15:16
1/6 anonim válasza:
Nem feltétlen kevés. De nem kell vele állandóan foglalkozni. Azért nincs el egyedül, mert ehhez szoktattad. Két evés közt hagyd egyedül. Akkor is, ha nyűgösködik. Majd megszokja, hogy egyedül is ellegyen.
De talán azért nem alszik és nyűgös, mert nem lakik jól.
2/6 anonim válasza:
De, szerintem kevès, pláne, hogy nyűgös is. Vedd vègig mi zavarhatja az elalvásban(bár valószínűleg ezen már túl vagy), próbáld máshogyan altatni. A fiam ebben a korban mèg háromszor 2 órát aludt plusz átaludta az èjjelt(ő mondjuk híresen jó alvó azóta is). A gyerekek persze nem egyformák, de ha láthatóan fáradt a baba, akkor keveset alszik.
3/6 anonim válasza:
szerintem nagyon kevés. még egy évesen is, az én fiam 3x1 vagy 2x1,5 órákat aludt. Most 18 hónapos, ma pl 3 órát aludt egyszerre. Ha látod hogy fáradt akkor kevés. Próbáld meg visszaaltatni, ha felébred 20 perc után.
4/6 anonim válasza:
Fiam 4 hónapos. Ő ennél sokkal többet alszik. Vannak rövidebb alvásai, melyek 30-40 percig tartanak. Általában dél körül vagy utána alszik egy hosszabbat, az 2-2,5 óra szokott lenni.
5/6 anonim válasza:
ugyanilyen volt az enyém is. ő mondjuk egész jól el volt nap közben, de majd a tied is jól el lesz, 4 hónapos még alig lát alig tud fogni, persze hog ynincs jól el...ahogy okosodik ügyesedik egyre jobban el lesz. alvás terén nem akarlak vigasztalni, 7-8 hósan állt be összefüggő nappali alvásra, akkor 1,5 órát aludt délelőtt felet délután. De éjjel minimum 2szer kelt (de volt olyan hogy 8szor amin a cumi valamelyest segített), és egészen 3 éves koráig kelt éjjel....most 3,5 éves és nappal már nem alszik...ha napi szinten 9 óránál többet alszik az már valamelyik alvása rovására megy. Ilyen ha egy gyerek rossz alvó :(
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöld kéz.
Biztos, hogy nem éhes és tényleg mindent kipróbáltam már. A friss levegőn sem alszik többet. Minden megyünk sétálni, de max 30 percet alszik. Ma délután is próbáltam visszaaltatni, mikor felkelt, de nem sikerült. Van hogy már alszik és hirtelen csak kinyitja a szemét és pörög. Éjjel 2-3 alkalommal kel, szóval éjszaka sem “kárpótol” sem engem, sem magát a nappali nemalvásért.
2018. márc. 7. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!