Mennyit alszik napközben 14 honapos babátok? Enyém ma ebéd után fél órát aludt és azóta nem. Nagyon keveslem ezt az időt.
10 hónapos a lányom és ebéd után max. 40 percet alszik. Cserébe este 7-től reggel 6-ig húzza a lóbőrt és délelőtt (fél 9-fél 10) is szundít még 1 órát.
Mivel én is keveslem a 40 percet, így kísérleteztem a délelőtti alvás elhagyásával, de az szinte kínzás volt, délután meg egyáltalán nem akar aludni. 2 hónapja kezdett el mászni, felállni, lépegetni stb., így jobb dolga is van az alvásnál.
Remélem, ha ez lecseng, akkor változik ez a ritmus.
Most lesz 14 hónapos a lányom. Délelőtt mindig szokott aludni ebéd előtt és sokszor úgy van hogy csak fél órát és délutáni alvása kimarad - de ilyenkor fürdés után este 7-kor már elfárad annyira hogy könnyebb elaltatni.
Viszont előfordul még néha hogy délután is alszik, pl. most is ezt teszi - ilyenkor viszont este később fekszik, lehet akár 10 óra is és nagy szenvedés árán tud csak elaludni és nehezen és sokáig kell altatni, ez nekem rosszabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!