1 éves kicsid napja? Mikor és mennyi tejet iszik, mikor eszik (reggeli, ebéd, uzsi, vacsi) és mikor alszik és mennyit napközben? Mikor kel?
Szia!
1x alszik nap közben, 1/4 12-től 14 óráig.
Reggel 7 órakor kel, felöltözünk és megiszik 1 cumisüveg tejcit / 250 ml kb/, vagy üresen vagy karamellnek.
9 óra körül falatos reggeli, amit éppen én is eszek, felvágott vagy kenőmájas de olyan is volt hogy zsíros kenyeret evett velem.
Ebédre amit főzök magunknak, egyedül babot nem adtam még neki, ha levest is csinálok akkor inkább azt eszi meg, több levesbetétet teszek bele és úgy olyan mint a főzelék.
Uzsonnára falatos kaja szintén, 1x már csináltam neki tejbepapit is uszira fahéjjal, megeszi azt is. Ha van palacsinta akkor az jöhet uzsira.
Vacsora fürdés után, eddig 1 cumisüveg tápszer volt kakaóval, most át álltunk pár napja este is a tejre, így 1 cumisüveg tejci kakaóval.
Köszi az eddigi válaszokat!
Az én kisfiam napja:
kb 7-kor kel ekkor tejcit iszik kb 180 ml
Majd 9-kor reggeli párizsis kenyér vajas kenyér
10-kor még kér tejet és el is alszik 11:30-ig.
12:30-kor ebéd
Eddig aludt délután egy vagy fél órát kettőkor. De már pár napja nem.
Majd 16-kor uzsi, gyümölcs piskótával vagy joghurt gyümivel
18:30 körül pér falat vacsi reggeli vagy ebédből
Majd 20-kor 180-ml tej.
A tizes tejcit el akarom hagyni mert mostanában nem akar reggelizni. De mindig annyira kéri amikor megy délelőtt aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!