Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van mostanában olyan...

Miért van mostanában olyan sok kislánynak összenőve a kisszeméremajka?

Figyelt kérdés
Az ismerőseim közül már vagy 10-en mondták, hogy a kislányuknak összenőtt és vagy a doki szétválasztotta vagy súlyosabb esetben kórházban vágták szét. Teljesen meg vagyok ijedve, csak 2 hét múlva megyünk dokihoz és félek nehogy nekünk is ez legyen. Én régebben nem is hallottam ilyenről, anyukám sem (3 lánygyereke van), mostanában meg sorra előfordul. Mitől?
2010. jún. 9. 15:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Na én pont ezért kenek oda is krémet, amiért az utolsó válaszoló írt. Simán oda is felmegy a kiaki, ha mozog, meg éjjel a pisi is ott van, hason alszik, az is kicsípheti. én is felkenek teljesen a pelus tetejéig. jó, nem kenem bele direkt a pincijába, csak kivülre, de belemehet.
2010. jún. 11. 12:15
 12/17 anonim ***** válasza:
ha a hámosítókérmtől összenő a puncija, a feneke mér nem nő össze? nekem ez fura.
2010. jún. 11. 12:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak is összenőtt, de a doki szétfeszítette. Azt nem mondta, hogy miért nőtt össze. Mi a gyógyszertári popsikrémet ill. sudocreme-t használtunk, de erről nem hallottam. Sosem kentem oda belülre, mégis megtörtént a baj. Azóta mindig figyelem, szerencsére nem volt gond.
2010. jún. 11. 14:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

pontosan úgy van ahogy az előttem válaszolók írták.

sajnos nem minden anyuka tudja, hogy hámosítót NEM kenünk nemiszervre!!!! nem is ez a baj, de a kórházba nem mondják :(((

vékonyan csak a popsit szabad bekenni, puncit, fütyit ki kell hagyni és a környékére sem kenni!

2010. jún. 11. 14:21
 15/17 anonim ***** válasza:

Bocs előre az offért.

Nem semmi, én ezekről nem is hallottam. Ilyet, mik vannak?

És azt honnan tudjam melyik a hámosító kenőcs és melyik nem?

Egyébként nekünk mondták a kórházban, hogy popsijára kenünk csak krémet. Itthon meg anyós mondta, hogy a puncijára is kell kívülre. Hát azóta kenem.

De tényleg kicsípheti kaki-pisi, most akkor mi a jó? Megnézem én ezt az összenövést és a dokit is megkérdezem.

Hát, el vagyok ájulva.

2010. jún. 11. 16:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Én itt olvastam:

[link]

2010. jún. 11. 16:25
 17/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! köszönöm a linket, nagyon jó. eszerint nemcsak apopsikenőcs, hanem a popsitörlő is a ludas lehet.

Gondolom a krém a Neogranormon amiről szó volt, az erősen hámosító. Hát mi olyan törlőkendőt használunk, de többet nem veszek emiatt.

1 hét múlva jön kb a doki, addig megpróbálok megnyugodni, remélem nem lesz semmi baj.

2010. jún. 11. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!