Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van mostanában olyan...

Miért van mostanában olyan sok kislánynak összenőve a kisszeméremajka?

Figyelt kérdés
Az ismerőseim közül már vagy 10-en mondták, hogy a kislányuknak összenőtt és vagy a doki szétválasztotta vagy súlyosabb esetben kórházban vágták szét. Teljesen meg vagyok ijedve, csak 2 hét múlva megyünk dokihoz és félek nehogy nekünk is ez legyen. Én régebben nem is hallottam ilyenről, anyukám sem (3 lánygyereke van), mostanában meg sorra előfordul. Mitől?
2010. jún. 9. 15:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
NAgyban hozzájárul a sok jó hámosítókrém is. Ezek a kémek tényleg jók, de annyira erős a hámosító hatásuk, hogy a vékony részeket is elhámosítják, így azok összetapadnak.
2010. jún. 9. 15:39
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, igen. Ha hámosító kenőccsel kened a popsiját, akkor nagyon kell vigyázni, hogy a puncijára ne menjen, mert ha a szeméremrésre kerül, könnyen megtörténhet a baj.
2010. jún. 9. 16:15
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
A szülőkkel való közös fürdőzés is okozhat ilyen problémát.
2010. jún. 9. 18:36
 4/17 anonim ***** válasza:

18.36-os: miért kozhat a szülőkkel való közös fürdőzés ilyet? leírnád?

bocsánat, hogy offolok,nem hallottam ilyenről én se eddig, így válaszolni nem tudok. de érdekel a kérdés és így később is meg fogom találni.

köszönöm!

2010. jún. 9. 18:46
 5/17 anonim ***** válasza:
Na, ez engem is érdekelne... Kizártnak tartom, hogy ilyet okozna a közös fürdés, de azért nyitott vagyok.
2010. jún. 9. 21:40
 6/17 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat! A hámosító popsikrémre én is gondoltam. (off - Ti csak a posira kenitek? Én nem, lehet ez is baj?)Csak az a baj, hogy van olyan barátnőm aki szintén csak patikai popsikrémet használ, mint én és neki is műteni kellett a kislányát.

Az is hámosít nagyon? Mert a Neogranormon és a Sudocreme az igen, azt hallottam.

2010. jún. 10. 12:25
 7/17 A kérdező kommentje:
A szülökkel való fürdés, az hogyan befoyásolja ezt kedves harmadik válaszoló? kiváncsi vagyok ezt holhallottad, mi az alapja?
2010. jún. 10. 12:26
 8/17 anonim ***** válasza:

Nehogy elhiggyétek már neki,amit fecseg...újabb ötletgazda pedomaci kategóriában:/

Nem szabad a nunira kenni a krémből,ezért nő össze...úgyhogy oda ne is kenj:)Mindig elég ha lemosod vízzel és csak a fenekére...a kaka mar ne a pisi,illetve az is de akkor sem szabad a nunijára...mert úgy járhattok mint az ismerősök,szóval azt a részt hanyagold:)

2010. jún. 11. 09:35
 9/17 anonim ***** válasza:
Bocs az OFF-ért: honnan látom, hogy esetleg kislányomnak össze van nőve, az hogy néz ki? Szerintem nincs, de tuti, ami tuti. Már csak azért is, mert szinte mindig kerül Sudocrem oda is, bármennyire figyelek.
2010. jún. 11. 10:06
 10/17 anonim ***** válasza:
A nunira nem kentek krémet??? Na, de ott is ki tudja csípni a folyós kaki, meg a pisi is! Belülre, a szeméremajkakhoz én se kenek krémet, de a külső részre igen, sőt, még fentebb, azt a részt is bekenem ahol lefedi a pelus, mert sokszor felcsurog a kaki, ahogy izeg-mozog, hason van.
2010. jún. 11. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!