Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol tároljam azt a gyógyszert...

Hol tároljam azt a gyógyszert amit 15 és 25 fok között kellene?

Figyelt kérdés
Pl. Euphorbium homeopátiás orrcseppre ez van írva. 15 és 25 fok között tárolandó, de a hűtőben ennél hidegebb van a lakásban pedig sajna több mint 25 fok van, mert tetőtérben lakunk. Így a lakásban tuti megromlik de tárolhatom hűtőben vagy a hideg is árt neki?
2010. jún. 9. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
árnyékos szekrényben talán nincs 25foknál több nem?
2010. jún. 9. 15:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a gyógyszereket,homeós cuccokat egy nikecel dobozban tartottam a lakás "leghidegebb" helységében. Ez néha a fürdő volt, néha pedig a nappali egyik fal melletti szekrényének az alja.
2010. jún. 9. 15:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Tedd be egy szekrénybe.
2010. jún. 9. 15:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Higgyétek el hogy több van. Nyár közepére a lakásban 32 fok van szinte kibírhatatlan. Még nincs klímánk nem volt pénzünk venni:( Tuti a szekrényben is több van. És jártam már úgy hogy a Rectodelt kúpot télen ki kellett dobni mert megromlott nyáron a hőségben. Akkor most mit tegyek?
2010. jún. 9. 15:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Vegyél egy kicsi hűtődobozt,hűtőtáskát, tegyél bele jégakkut,majd amikor lehült tedd bele a szereket. Jobb ötletem nincs.
2010. jún. 9. 15:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez nem rossz ötlet csak kicsit macerás de köszi.
2010. jún. 9. 15:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ismerős a helyzet, mi is tetőtérben lakunk. Nyáron nálunk is van 30-33 fok.

Nekem a hűtőben vannak a gyógyszereim. Van egy kishűtő, amolyan utazáshoz való. Épphogy csak be van kapcsolva, nem hűt le annyira,mint a rendes.

Ami 15-25 között kell tartani, azt lent az alagsorban tartom, ahol elég hűvös van. Itt vannak most a tápszerek pl..

2010. jún. 9. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!