Rezgős pihenőszék nem árthat 3 hetes babámnak? Úgy értem az agyának, rázkódás szempontjából!?
Ugyan már, a mai elektromos világban, tényleg azt hiszitek, hogy egy babának kifejlesztett rezgő ágy a legnagyobb probléma? A számítógép, meg a tv ugyanúgy bocsát ki ki tudja milyen hullámhosszú elektromágneses rezgést, mégis mindenki használja.
Kérdező, semmi baja nem lesz tőle.
Nem tudom megnyugtat-e de mi távirányítós bölcsőt kaptunk ajandékba ami rezeg is....Még csak 21 hetes terhes vagyok, tapasztalat nincs. De azt hallottam, hogy a hasfájósoknál szokott segíteni a rezgő.
Gondolom azért gyártják az ilyesmit, mert nem káros. Ha az lenne súlyos kártérítéseket kellene fizetniük.
Nekünk Fisher price esőerdős rezgő és zenélő funkciós pihenőszékünk van. Írja rajta, hogy 0+ kortől. Ezeket szigorúan ellenőrzik nem lehet csak úgy ráírni, ga káros a picinek. Főleg egy ilyen márka nem enged magának ilyet meg.
Én a dokit és a gyógytornászt kérdeztem árthat-e és azt mondták,hogy semmi baja nem lesz tőle. Mondjuk az én fiamnak 2,5 hós korába vettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!