Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Londonban több mint 5 év...

Londonban több mint 5 év ottartózkodás után milyen lehetőség van hogy Brit állampolgár legyen a gyermek?

Figyelt kérdés

Àprilisban születik a gyermekünk de a magyar konzulàtuson csak augusztusban van időpont. De szeretnènk hazautazni augusztusban, hogyan igènyelhetek angol útlevelet neki? Ha valaki tud valakit aki jàrtas ezügyben szivesen várok telefonszàmokat is

Köszönöm a vàlaszokat

2018. márc. 2. 17:37
1 2
 11/14 Norman Bates ***** válasza:
100%

Itt a teljes dokumentum ami szepen reszletesen elmagyarazza amit en probaltam, hatha a gov uk-nak hiszel, ha nekem nem.

[link]

Idezek par sort hatha lusta vagy atragni:

“Guidance on dealing with applications from children born in UK to European Union nationals it includes the member states and the type of documents acceptable to prove nationality.”

“3.5 Children born on or after 30 April 2006

Where a child is born in the UK on or after 30 April 2006 to an EEA national parent, the child will only have a claim to British citizenship under section 1(1)(b) BNA81 if the parent(s) provide evidence to show that they had ILR/ILE or NTL or that they have been permanently resident in the UK exercising treaty rights for a minimum period of 5 years prior to the birth of the child.“

Ez annyit jelent, hogy a babanak sima £43 first child passportra jelentkeznek mivel a treaty rights dokumentum alapjan jar a babanak a brit utlevel, nem kell regisztralninmint british citizen, igy nincs szukseg az altalad linkelt dokumentumra.

Remelem igy tiszta, mar nem tudom hova magyarazzam tovabb, vegigcsinaltuk, tudjuk, hogy igy vab, bizonyitottam is az allitasom, ha meg mindig hitetlenkedsz azzal nem tudok mit kezdeni...

2018. márc. 3. 13:07
 12/14 Norman Bates ***** válasza:
100%

“You should apply for a first British passport by post in the normal way, but you must provide additional supporting documents with your application. If you don’t, your application will be delayed. You can’t apply using our Fast Track or Premium service.”

Siman first child passportra jelentkezes az 5 p60-nal, ennyi.

2018. márc. 3. 13:09
 13/14 anonim ***** válasza:
31%
De most mit erőlködsz? Nekem nem kell bizonyítanod semmit én british vagyok, a gyerekem is british, nekem teljesen feleslegesen linkelsz akármit is. Úgy látszik a kérdező meg nem méltat válaszolni tehát tök mindegy.
2018. márc. 3. 13:12
 14/14 Norman Bates ***** válasza:
56%

Nem szamkt, hogy british vagy e vagy sem, akkor sem kene masoknak beszologatnod, foleg, hogy lathatoan fogalmad sincs rola hogy mukodik a kerdezo eseteben.

Allitod, hogy nemigaz es ide nem illo dokumentummal dobalozol.

Azert irtam le ilyen reszletesen, hogy legkozelebb ne irj butasagokat, ha nem javitalak ki szegeny kerdezo szivna miattad, bar tenyleg fura, hogy nem reagal :/

2018. márc. 3. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!