Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Többféle kiskönyv létezik?

Többféle kiskönyv létezik?

Figyelt kérdés
A miénk 26 oldalas, és szó sincs benne hozzátáplálási táblázatról, pedig itt már többször olvastam, hogy az benne van a kiskönyvben. A miénkben nincs! :(
2010. jún. 8. 23:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

07.03-as: amikor a baba megszületik, kiállítanak neki egy ilyen egészségügyi könyvet, amit minden tanácsadásra és vizsgálatra vinni kell, és abban vezeti az orvos és a védőnő a baba méreteit, státuszvizsgálat eredményeit, oltásokat stb.

Ha van babád, biztos kell lennie neki is!

2010. jún. 9. 07:08
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem is az a röviditett vacak van :( mennyiszer lapoztam már végig amikor itt olvastam, hogy a közepében van a hozzátáplálásrol... Pedig ebben semmi sincs.. Ugy néz ki ezt én is bebuktam :(
2010. jún. 9. 07:33
 13/20 anonim ***** válasza:
Sziasztok!!Én 2009 decemberében szültem és nekünk is a színes változat van!!(nekem csak a terhes kis könyv volt fehér) :)
2010. jún. 9. 08:01
 14/20 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én is 2009 decemberéban szültem és fehér van!31 oldalas, de hozzátápi nincs benne! :(
2010. jún. 9. 08:05
 15/20 anonim ***** válasza:
07:08-es köszönöm, tényleg, ezaz :) Csak már két és fél éves a fiam, és nem igazán kell már ezt vinni, csak ha kötelező oltást kap. De nekem ez csak egy fehér kis füzetke, amiben az ég világon semmi nincs benne a kis rubrikákon kívül, ahova beírják az oltásokat meg hasonlókat. Nem gondoltam, hogy ebből létezik olyan fajta is, amiben bármi infó van a szülők számára :)
2010. jún. 9. 08:08
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem is a rövid, snassz változat van. 2010.januárban szültem.
2010. jún. 9. 08:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is kerestem már a mienkben hasznos infokat, de nincs... Mi is a rövidített változatot kaptuk... :( 2010. februárban szültem. (pont ma 4 hónapja:))
2010. jún. 9. 09:49
 18/20 anonim ***** válasza:
2009. szeptemberében szültem, a színes változatot kaptuk, a sógornőm 2010. márciusában szült, ugyan abban a városban, fehéret, rövidített változatot kapta, abban még fejlődési infók sincsenek.
2010. jún. 9. 11:41
 19/20 A kérdező kommentje:

Huhh, van egy pár féle..

Nekünk (Debrecenben) a kisfiúknak kék, a kislányoknak rózsaszín van és kis alakú, mint egy boríték.

+ infóként a szoptatásról és az anyatejes táplálásról írnak néhány mondatot, ill. hogy miben kell(ene) segítenie a védőnőnek.

Köszi a sok választ :)

2010. jún. 9. 13:15
 20/20 anonim ***** válasza:

Én 2009. februárjában szültem, mi is azt a fajtát kaptuk, amiben van középen táblázat, meg néhány infó is a különböző életkorokban "elvárható" dolgokról. (mit csinál a baba x hónaposan?) Az elején egy mosolygós kisbaba arc van és színes persze az egész.

Az a táblázat szerintem is eléggé megkavaró infókat tartalmaz... A védőnőnk azt mondta, hogy ő a táblázat szerint mondja és javasolja, hogy mikortól mit lehet enni. A táblázattól függetlenül: az első darabos húsételek között a virslit és a párizsit ajánlotta a védőnő! Jó minőségűt, de akkoris! Én pont ezekre gondoltam, hogy a legalja étel, hogy a lehető legkésőbb adható, és mégsem....

2010. jún. 16. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!