Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adtok ilyen melegben body-t...

Adtok ilyen melegben body-t az 1 év körüli babátokra a póló és rövidnaci/ruhácska alá?

Figyelt kérdés
14 hónapos a kislányom és rutinszerűen minden nap adok rá ujjatlan body-t,de úgy gondolom,hogy ebben a melegben felesleges...
2010. jún. 8. 20:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Itthon 1 szál bodyban vagy pólóban+ pelusban van. Sőt! Ma csak bugyi volt rajta és még így is csupa izzadt volt a feje!
2010. jún. 8. 20:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha úgy gondolod akkor ne adj rá. Én ma napozót adtam rá a body nélkül. Délután a pelust is levettem, hogy szellőzzön. Úgy mászkált a fűben egy szál napozóban, most jöttünk be egy fél órája, tiszta retek, de nagyon jól érzi magát:)

2010. jún. 8. 20:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Jól gondolod. Nyugodtan hagyd el azt a bodyt. Én a magam megnyugtatására mindig hordok magunkkal 1-2 vastagabb ruhadarabot, ha rosszabbra fordulna az idő. Kis helyet foglal, és nem egyszer jól jött, hogy volt nálam.
2010. jún. 8. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ilyen melegben nem kell body a póló alá, vagy body, vagy póló, a 2 együtt felesleges, csak leizzad még jobban, nálunk ma 30 fok volt, a kislányomon egy pelus és egy pántos kisruha volt.

2010. jún. 8. 20:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Dehogy kell:D MEgsül szegény így is:)Az enyém is csak napozóban van,még pelust sem adtam rá:)
2010. jún. 8. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Már csak bodyt adok rá + rövidnaci. (vagy póló és rövidnaci) 18 hós.
2010. jún. 8. 21:20
 7/8 anonim ***** válasza:
én pólót nem adok, hanem csak bodyt. Bugyipelust hord és szeretem ha a body megtartja jobban a pelust, ezért én a body+rövidgatya öltözetet preferálom.
2010. jún. 8. 21:22
 8/8 anonim ***** válasza:
14hónapos lányom ma polóban volt és rövid nadrágba.Délután pedig egy spagetti pántos kisruhában.Én vettem bugyi pelust(liberó nagyon jó)és igy nem esik le róla,ha azért is adod rá mert lecsuszik a pelus.
2010. jún. 8. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!