Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Body/kombidressz muszáj egy...

Body/kombidressz muszáj egy 11 hónaposra, vagy elég naci+póló?

Figyelt kérdés
A legtöbb ruhát úgy kaptuk, de rövid ujjú bodykat nem találtam. Fontos-e, hogy ilyen legyen a kislányomon, vagy az is jó, ha csak nadrág, meg póló van rajta? Gondolom az a lényeg, hogy a dereka ne fázzon - de mondjuk ilyen melegben nem is nagyon tud, nem?
2011. máj. 27. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha olyan meleg van mint pl. ma, akkor elég a póló, de legyen talonban 1-2 ru. body is, ha picit hűvösebb lenne, vékony hosszú gatyához.

Az egyik barátnőm azért ad bodyt a másfél évesére, mert ha csak rövidgatya van a peluson, az mindig lecsúszik és kipisil belőle.

2011. máj. 27. 16:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem is vettem a kisfiamnak rövid ujjú bodykat, csak pólókat. Szerintem ilyen melegben bőven elég, még így is előfordul, hogy leizzad.
2011. máj. 27. 17:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Én jobban szeretem a bodyt, mert nem csúszik fel, és igen, a pelust is tartja :) Van egy csomó kisgatyónk, de nem használjuk, csak a bodykat, van spagettipántos is :)
2011. máj. 27. 19:06
 4/4 anonim ***** válasza:
jobban szeretem a polót. Általában nagyobb méretet veszek, hogy hosszabb legyen.
2011. máj. 27. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!