Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szoktassam le a 8 honapos...

Hogy szoktassam le a 8 honapos kisfiam arról, hogy csak folyadékkal tudjon elaludni?

Figyelt kérdés
Cumi nem kell neki.Éjszaka is rengeteget fel kell és meg kell itatni,hogy vissza aludjon.Napközbe ha itthon vagyunk csak 20-30perceket alszik,ha sikerül elaludnia.Az is 60-70ml folyadék után tudom elérni.Tanácstalan vagyok.Ha berakom a kiságyba ordit.Valamikor le se tudom rakni,mert rögtön felkel.
2008. okt. 28. 08:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Este elég laktató a vacsorája?
2008. okt. 28. 08:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet a foga is mozgolódik, van már neki?
2008. okt. 28. 08:06
 3/5 A kérdező kommentje:
A vacsi laktató Jóejcsakát tápszer.De már próboltuk,hogy adtunk neki elötte 1 kis főzeléket,de nem vált be.Fogacska már van kettő.Az a baj,hogy születése ota ilyen.A 8 hónap alatt összesen kb.2 hét volt,hogy 4-ig aludt folyamatosan éjszaka.
2008. okt. 28. 08:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Az én kislányom is 8 hónapos és a napközbeni altatás nálunk is folyadékkal történik. Amikor úgy látom, hogy már mélyen alszik, ki akarom venni a szájából a cumisüveget, hát persze, hogy felébred. Kérdeztem itt, igaz a cumisüvegről akarom leszoktatni, mert már pohárból iszik, és nehéz úgy altatni, de azt válaszolták, hogy ne adjak neki inni. Hm?? Akkor meg ordit szegényke. Én sem tudom, mit tegyek.

Üdv.

2008. okt. 28. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát... az én fiam majdnem 2 éves koráig aludt teával, és csak azzl nyugodott meg, mert ő nem cumizott, és nem szopott. Sőt még utána is megitta a kis teáját este, csak nem azzal aludt el. Ha az nyugtatja meg, szerintem hagyjad, örökké nem fog neki kelleni a cumisüveg.
2008. okt. 28. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!