Hogy szoktassam le a 8 honapos kisfiam arról, hogy csak folyadékkal tudjon elaludni?
Figyelt kérdés
Cumi nem kell neki.Éjszaka is rengeteget fel kell és meg kell itatni,hogy vissza aludjon.Napközbe ha itthon vagyunk csak 20-30perceket alszik,ha sikerül elaludnia.Az is 60-70ml folyadék után tudom elérni.Tanácstalan vagyok.Ha berakom a kiságyba ordit.Valamikor le se tudom rakni,mert rögtön felkel.2008. okt. 28. 08:00
2/5 anonim válasza:
Lehet a foga is mozgolódik, van már neki?
3/5 A kérdező kommentje:
A vacsi laktató Jóejcsakát tápszer.De már próboltuk,hogy adtunk neki elötte 1 kis főzeléket,de nem vált be.Fogacska már van kettő.Az a baj,hogy születése ota ilyen.A 8 hónap alatt összesen kb.2 hét volt,hogy 4-ig aludt folyamatosan éjszaka.
2008. okt. 28. 08:17
4/5 anonim válasza:
Szia! Az én kislányom is 8 hónapos és a napközbeni altatás nálunk is folyadékkal történik. Amikor úgy látom, hogy már mélyen alszik, ki akarom venni a szájából a cumisüveget, hát persze, hogy felébred. Kérdeztem itt, igaz a cumisüvegről akarom leszoktatni, mert már pohárból iszik, és nehéz úgy altatni, de azt válaszolták, hogy ne adjak neki inni. Hm?? Akkor meg ordit szegényke. Én sem tudom, mit tegyek.
Üdv.
5/5 anonim válasza:
Hát... az én fiam majdnem 2 éves koráig aludt teával, és csak azzl nyugodott meg, mert ő nem cumizott, és nem szopott. Sőt még utána is megitta a kis teáját este, csak nem azzal aludt el. Ha az nyugtatja meg, szerintem hagyjad, örökké nem fog neki kelleni a cumisüveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!