Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Korai lenne az első trimeszter...

Korai lenne az első trimeszterben vásárolni a babának?

Figyelt kérdés

Sajnos eléggé "akciófüggő" vagyok, sokszor megveszek dolgokat csak azért, mert jó vétel és aztán úgy vagyok vele, hogy majd kihasználom, majd hordom, stb.

Most vagyok 8 hetes, és megláttam az egyik bababolt honlapján, hogy a babakocsikra most kedvezmény van, és azt a modellt is érinti, amilyet vennénk majd a babának. Majdnem 90 ezer a kedvezmény, szóval nem olyan elhanyagolható összeg.

A szín fekete, vagy szürke lenne kisfiú és kislány esetében is, szóval a baba neme most itt nem számít.

De nem korai megvenni már most?

2018. febr. 25. 14:01
1 2
 11/12 Norman Bates ***** válasza:

Az elso 12 hetben kb. 25% a veteles eselye, igy nem is nezegwttem babaholmikat. 16 hetesen megmkndtak a nemet, akkor vettunk par aprosagot, utana szepen lassan beszereztunk mindent.

Most vagyok 35 hetes, meg legzesfigyelo meg egy ket dolog maradt, valszeg 1-2 heten belul beszerzunk.

2018. febr. 25. 21:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Én nem venném meg. Múlt héten derült ki, hogy a 8 hetes terhességem elhalt. :( Nem kívánok neked rosszat, nálad tényleg remélem, hogy minden rendben lesz, de én legalább a 12 hete UH-t megvárnám a babakocsival. Az első babánknál kb. 13 hetes koromban vettem az első kis ruhácskát neki, de a nagyját a 20. hét után, addig csak nézelődtem.
2018. febr. 25. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!