Babé gyermeknaptej vagy Babé spray 10 hónapos babának?
Figyelt kérdés
A spray variáció jobban tetszene, mert azt olvastam a naptejet nehézkesebb elkenni, de ha spray-zem nem megy az orrába szájába? Tapasztalatok?2010. jún. 8. 14:39
1/6 anonim válasza:
Bocsi az offért, de mennyibe kerül egész pontosan? Mert venni akarok én is.
Amúgy a spéset is szét kell kenni, miután befújod vele, akkor meg nem ér "többet", mint a kenős.
2/6 anonim válasza:
Nekünk spray van. Az arcára nem fújom, oda úgy kenem, hogy a kezemre fújom, és úgy viszem fel, így nem megy orrába-szájába. Nagyon jól kenhető, naptejekkel (más márkájút próbáltam) én is szívtam már, hogy nem tudtam rendesen elkenni :S
3/6 anonim válasza:
Ha jó fajta a napvédő krém, akkor könnyű elkenni a babán, mivel víz bázisú, nem olaj, így hamar beszívja a baba bőre. De ha neked jobban tetszik a spray, akkor vedd azt. Amikor az arcát kened, a saját tenyeredbe fújd a napvédőt, és így kend a baba arcára. Így nem megy bele se az orrába, sem a szemébe, sem a szájába. Míg be nem szívja a bőre, ne hagyd az arcához nyúlni, ha beszívta utána már nem lehet gond.
4/6 anonim válasza:
utsó 14:48-as vagyok. Nem feltétlenül a drága a jó. Én a Rossmann-ban vettem Baby Einstein márkájút, 800Ft volt, kifejezetten kisbabáknak való, 6 hós kortól. Összetevőknél az első dolog:víz. És ez a lényeg.
5/6 anonim válasza:
Én pont most vettem Babé naptejet a babámnak, a spray változatot, mert azt sokkal jobban tudom "kezelni", a simából mindig egy csomó kijött. A spray-t ne úgy képzeld el, mint amikor egy dezodort fújsz ki, hanem amikor megnyomod egy kis adag jön ki belőle. Én már fújtam az arcára is és úgy kentem el. Nem ment sem a szemébe, sem a szájába. Az első válaszolónak: 5.000,- forint körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!