Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 13hetes a kisfiam, tápszeres....

13hetes a kisfiam, tápszeres. 3óránként etetem. 6,9,12,15,18,22. átalussza az éjszakát, és reggel 6kor én ébresztem. Ne tegyem?

Figyelt kérdés
ha már éhes lenne felébredne, nem?csak ha mondjuk 7kor enne akkor csúszna az egésznap,és apa munkájából kifolyólag (hogy ő is részt vegyen az életünkben)pedig pont ezek az időpontok a megfelelőek.baj lenne,ha mondjuk (szerintem 7re csak felébred )7óra után 9kor enne megint?szóval csak 2óra elteltével?vagy ébresszem mégis?mit tegyek???
2008. okt. 27. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ne ébreszd. Ha 7 után 9-kor adsz neki, meg fogja szokni, hogy ez a rend.

Lányom sosem ébresztem, van hogy fél 6-kor, de van, hogy fél 9-kor kel. Ha éhes, úgyis felkel:) Van , hogy akkor nem is kér enni, hiába adok neki, csak 9-kor:-)

Mi is így eszünk, 9,12,15,18 és 20 óra, majd reggel.

2008. okt. 27. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem se ébreszd fel mert ha tényleg éhes majd magátol felébred és igy nyugodtan tud aludni amennyit akar. én soha nem ébresztettem meg és minden rendben volt, szépen fejlődik, most 6 hónapos a babám
2008. okt. 27. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem se ébreszd, az enyém 12 kerek órát alszik minden éjjel, és minden oké.
2008. okt. 27. 21:54
 4/6 anonim ***** válasza:
az előző vagyok, nyolc hetes kora óta alussza át így az éjszakát
2008. okt. 27. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Sztem semmiképp ne ébreszd fel,ha éhes felkel ahogy írták előttem.
2008. okt. 28. 07:15
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, ma már nem ébresztettem, háromnegyed 7körül kezdett nyöszörögni :)
2008. okt. 28. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!