Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Siras aran alvas? Hagynad...

Siras aran alvas? Hagynad sirni a gyereked azert, hogy te alhass? Ha igen, max. Mennyi ideig?

Figyelt kérdés

Alvastreningezesre gondolok olyan esetben, ha a baba nem tud elaludni, csak ringatva, utana pedig sokszor ebred. HagNad sirni, vagy inkabb lennel zombi, es turned? Ha sirni hagynad, hol vannalad a hatar, mennyi ideig? 5 perc, egy ora, 1 hetig minden nap, stb.!

Hogyan lehet sirnihagyas nelkul tulelni ezt, ha ennyi testkozelt, ringatast igenyel a baba hosszabb idon keresztul, te viszont alig alszol, es segitseg csak neha van, vagy nincs? Akiknel ez van/volt, hogyan csinalta?

2018. febr. 19. 07:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

4# Az együtt alvás és az igény szerinti szoptatás, együtt. Valószínűleg nem lehet véletlen, ha minden gyereknél bevált, pedig mindenben különböznek. :)

Lassan két éves, bölcsis: lehet esetleg szeparációs szorongás? Azért ébred meg, hogy téged ellenőrizen. Ott vagy-e még? Még mindig felveszed-e ringatni? Ezen az segít a leggyorsabban, ha megadod neki, amit kér. Gyorsan megtanulja, hogy nem kell félni, egyből ugrálsz, és újra át fogja aludni az estét.

Lehet, hogy a nagytestközelség igénye nem elêgül ki napközben. A böliben nem fogják egész nap ringatni a popóját. Ezért este követeli ki a figyelmet, mikor együtt vagytok.

Esetleg adamo hinta? Persze lehet, hogy ezen is túlvagytok már. Vagy ha rajtad alszik? A kisfiam egy hétig így aludt, mikor a K...doki felrántotta a fitymáját, és fájt a pisilés. Este minden pisilésnél sírva megriadt, csak úgy aludt egyáltalán, hogy a hasamon feküdt, keze-lába lelógatva. Nem voltam fitt üde és kipihent, de legalább aludtunk. Egyébként maradt volna a ringatás és a séta. Ő is akkor volt két éves.

Azt lenne jó kitalálni, egyáltalán miért ébred meg. :(

2018. febr. 19. 09:48
 12/17 anonim ***** válasza:
55%

1.Fogadd el,hogy ő ilyen.Ha nem küzdesz ellene sokkal könnyebb lesz.

2.Hordozàs! Életmentő,de komolyan!

3.Idővel javulni fog a helyzet.

2018. febr. 19. 11:09
 13/17 anonim ***** válasza:

#12-es vagyok.

Most làtom,hogy màr 2 éves!

Hàt,akkor a hordozàs nem opció...

2018. febr. 19. 11:14
 14/17 A kérdező kommentje:
Ja, es dietazunk kb. a letezo osszes allergenre. Eszik is rendesen, eleget van friss levegon, figyelek, hogy ne legyen az idegrendszere tulterhelve, de ugyanakkor erjek elmenyek is, foglalkozom vele, megkapja a testkozelt, amennyit ker, figyelek a homersekletre, az oltozekere, stb. Ez mindig igy volt, kezdettol figyeltem ra, megis folyton ringatni kellett. Most mar elalszik leteve itthon kb1 oras szenvedes utan. Van rendes napirendunk, esti rutinunk. Ejjel ott vagyok mellette, azonnal reagalok, stb.
2018. febr. 19. 12:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem láttam, értelmét, mert h ordít, nyilván mi sem alszunk, hisz felüvölt minket is :)

Annyi, hogy napközben nem mindig volt időm sokáig mellette maradni, mikor aludt - nagytesó -, úgyhogy volt kis sírás, mire elaludt. Ott voltam vele, énekeltem, meséltem, ringattam, de mikor a háromévesem meg azért nyafog - aztán bőg -, hogy legózzak vele, akkor persze, hogy mentem.

A kicsi kapott jóéjt puszit, megöleltem és ott hagytam, kissé nyitott ajtónál.

2-3 percig volt, hogy sírt, de aztán elaludt. Ha viszont már 5-10 perc is eltelt és még mindig nem nyugodott, akkor visszamentem és altattam tovább.

Nehéz, de napközben egyedül voltam két - pici és kicsi - gyerekre, én is csak emberből vagyok :)

2018. febr. 19. 13:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem pont a kérdésedre válaszolok. 2,5 év van a gyerekeim között, a nagy 4 éves, a mai napig velem alszik. A kicsit bár próbáltam altatni, sosem lehetett. Beteszem a kiságyba, puszi, simi és kijövök. Kicsit dumál a plüsseinek aztán alszik. A nagy cumizott, a kicsit próbáltam rászoktatni ugyanúgy, nem tudtam. Ő ujjszopós.

Sírni nem hagytam volna egyiket sem.

2018. febr. 19. 14:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Soha nem hagynám sírni 1 percet sem! Ez a nem alvás, sok ringatás és zombi mód nem tart sokáig ki lehet bírni! A lányom a mai napig nagyon igényli a sok hordozást, bújast,és sokat is ébred este. De csak az első hónapban éreztem magam zombinak. Most is fáradt vagyok néha persze, de kibírható. Nem tudnám hagyni sírni, megszakadna a szívem. Minden hónapba egyre jobb a helyzet.
2018. febr. 22. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!