Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha 6hónapos babámnak már...

Baj ha 6hónapos babámnak már nincs kutacsa?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 08:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Az egyik fórumon ezt írta egy anyuka még 2004-ben:

"Problémám:

7 hónapos kisfiamnak benőtt a kutacsa.

A házidoki szerint, nem kell vele foglalkozni.

Azért mi elvittük a Madarászba a sebészetre, ott tovább küldtek minket egy idegsebészhez.

Aztán megint elvittük egy másik dokihoz a Heim P-ba. Ő is azt mondta, hogy menjünk el az OITI-be(országos idegsebészet, mert valószinüleg egy műtétet kell csinálni.

Ha van valakinek hasonló problémája, kérem írjon Nekünk: varga_t_zsuzsi@freemail.hu

e-mail címre

köszönöm"

2010. jún. 8. 09:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Bocsi lemaradt a link, itt találod az ilyen jellegű problémákról a beszélgetést:

[link]

2010. jún. 8. 09:03
 3/4 A kérdező kommentje:

Ez komoly??Úr Isten!

Nekem sem mondott semmit a doki(ma voltunk)Csak csodálkozott hogy jé...eltűnt a kutacsa!Akkor vigyem el másik dokihoz??

2010. jún. 8. 09:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindenesetre szerintem mutasd meg másik dokinak is, hátha kell vele valamit csinálni. Szerintem jobb a békesség, és több szem többet lát...
2010. jún. 8. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!