Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen naptejet használjak?

Milyen naptejet használjak?

Figyelt kérdés
Melyik ami Babátoknál nagyon bevált? minden séta előtt bekenitek vele?
2010. jún. 8. 07:54
 1/8 anonim válasza:
Babé 50+ gyermek naptej.Séta elött bekenem vele és nem pirúl csak barnul a 9 hós picúrom.Kicsit drága-4500-.de ha van egészségkártyád,megveheted vele.
2010. jún. 8. 07:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Én 1-2 évvel ezelőtt azt hittem, hogy a Loreal meg a drága napozócuccok jobbak, mint az olcsóbbak.

Aztán láttam egy műsort, hogy a Kosár magazin csinált egy felmérést egy nem tudom megnevezni milyen intézettel és kiderült, hogy az olcsó naptejek is ugyanolyan hatásosak, ugyanúgy szűrik a napfényt, mint a drágák. Azóta nézem a reklámújságokat és akciós termékeket veszek. Pl. most vettem Rossmannos naptejet 50 faktorosat, 1300 ftért.

2010. jún. 8. 07:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Én először Niveát vettem 50 faktorosat, de mivel érzékeny a bőre nem vált be. A doki a Babét ajánlotta, azt mondta, hogy bőven elég a 30-as is.
2010. jún. 8. 08:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Müllerben vettem Babydream 50+ naptejet, szintén kb. 1300 Ft volt, és ugyanúgy hatásos, mint a szomszédasszony több ezer Ft-os Niveája.
2010. jún. 8. 08:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekünk nivea 50 faktoros krém van.A lányom nem ég le töle,pedig nagyon fehér börü.
2010. jún. 8. 08:05
 6/8 anonim ***** válasza:
dm-es sundance 50-es.
2010. jún. 8. 08:40
 7/8 anonim ***** válasza:
babé 50+-os naptejet vettem,mindig kenem.nagyon fehér bőrű és nagyon érzékeny bőrű a kisfiam.
2010. jún. 8. 08:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Tavaly D-est vettem 50 faktorost, idén vettem Vichy-t, mivel a gyógyszertárben meg tudtam venni eü kártyára, viszont jó drága volt 4500 ft.
2010. jún. 8. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!