Milyen naptejet vagy krémet használjak 11 hónapos babámnál?
Figyelt kérdés
Eddig Babé 50 faktoros krémet kentem az arcára, de túl zsíros és kis pattanások lett tőle.2009. ápr. 2. 22:29
1/3 anonim válasza:
Én Nivea babáknak valót használtam, nem tudom milyen faktor, de biztos megtalálod ezt a babáknak valót. Kicsit zöldes színe van a krémnek amíg be nem szívódik, hogy lehesssen látni, hogy már beszívódott-e.
2/3 anonim válasza:
Teljesen mindeggya márkája! Két dolog a fontos:egyik .hogy ne legyen allergiás arra a termékre,másik,hogy minél nagyobb legyen a védo hatása!Próbálkozz gyógyszertárban! Két gyermekes anya.
3/3 anonim válasza:
én a Babét használom, és nagyon elégedett vagyok vele. lehet, hogy sokat kentél, ezért lettek kis pattanások a bőrén. tavaly óta van egy spray fornája is gyermekeknek, ez nagyon könnyű állagú,, és hamar felszívódik.Próbáld meg. szerintem nem mindegy milyen terméket veszel, a fényvédelmet nagyon komyolyan kell venni. azt tudom tanácsolni, hogy csak gyógyszertári forgalomban lévő terméket vegyél meg. lehet, hogy kicsit drágább, de a baba bőrének épsége mindent megér!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!