Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen naptejet vagy krémet...

Milyen naptejet vagy krémet használjak 11 hónapos babámnál?

Figyelt kérdés
Eddig Babé 50 faktoros krémet kentem az arcára, de túl zsíros és kis pattanások lett tőle.
2009. ápr. 2. 22:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Én Nivea babáknak valót használtam, nem tudom milyen faktor, de biztos megtalálod ezt a babáknak valót. Kicsit zöldes színe van a krémnek amíg be nem szívódik, hogy lehesssen látni, hogy már beszívódott-e.
2009. ápr. 2. 23:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindeggya márkája! Két dolog a fontos:egyik .hogy ne legyen allergiás arra a termékre,másik,hogy minél nagyobb legyen a védo hatása!Próbálkozz gyógyszertárban! Két gyermekes anya.
2009. ápr. 3. 00:14
 3/3 anonim válasza:
én a Babét használom, és nagyon elégedett vagyok vele. lehet, hogy sokat kentél, ezért lettek kis pattanások a bőrén. tavaly óta van egy spray fornája is gyermekeknek, ez nagyon könnyű állagú,, és hamar felszívódik.Próbáld meg. szerintem nem mindegy milyen terméket veszel, a fényvédelmet nagyon komyolyan kell venni. azt tudom tanácsolni, hogy csak gyógyszertári forgalomban lévő terméket vegyél meg. lehet, hogy kicsit drágább, de a baba bőrének épsége mindent megér!!!
2009. ápr. 7. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!