Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy öltöztetitek 4 hónapos...

Hogy öltöztetitek 4 hónapos babátokat?

Figyelt kérdés

Mi van rajtuk bent a lakásban nappal és éjszaka illetve ha kint vagytok?

Bent elég egy rövid ujjas body, zokni és egy vékony nadrág? Vagy egy body is elég?

Köszönöm a válaszokat!

2010. jún. 7. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ma pl.: rövid ujjas bodyt és rövid nadrágot adtam rá, abban volt kint és bent is. éjszakára hosszú ujjas bodyt és hosszú nadrágot, talpasat, adtam rá, meg egy vékony polár takaróval takartam be. a szobájában éjjel kb 20-21 fok van.
2010. jún. 7. 22:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Idebent egyenletes 21 fok van még hőségben is, mert vályogból épült a ház. Ezért bentre is felöltöztetem, nehogy megfázzon: kezesbugyis (leánykori nevén body) és tipegő van rajta éjjel-nappal. De ha panelban laknánk, lehet, hogy pelenkában hagynám egész nap.

Kintre hőségben nem viszem, és akkor a hőfoknak megfelelően öltöztetem. Ma reggel pl egy napozó zoknival meg egy kissapka is sok volt...

2010. jún. 7. 22:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Ma egesz nap napozo es zokni volt rajta, de szerintem melege volt. Ejszakara hosszu body es pamut, konnyu halozsak szeruseg.
2010. jún. 7. 23:04
 4/6 anonim ***** válasza:
a zokni mennyire fontos?
2010. jún. 8. 06:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi panelben lakunk, szinte állandó 24 fok van. Éjjelre hosszú ujjú bodyt és egy hálózsákot adok rá, még nappal is hosszú ujjúban van a lakásban és egy kis nadrágban zoknival, de ebben a melegben már rövid ujjú bodyban és kis kertész gatyába vittem ki. Amikor elaludt a kocsiban, akkor egy pelenkát terítettem a lábára, de csak arra, mert még mózesben van, így jó meleg van benne. Az én lányom nagyon hozzá van szokva a viszonylagos meleghez, így ebben a 24 fokban még úgy érzem kell a hosszú ujjú a lakásban, főleg ha alszik. De mivel panel, lesz itt még 28 fok is, akkor viszont már jöhet a rövid ujjú.
2010. jún. 8. 07:34
 6/6 anonim ***** válasza:
én adok rá zoknit, mert én sem szeretek zokni nélkül császkálni a lakásban (hülye beidegződés). Különben kint és bent ugyanannyi fok van, 25 fok. Most vékony hosszúujjú body és vékony ujjatlan rugi van rajta, vagy ujjatlan bodyt és ujjas rugit szoktam ráadni. Vagy body és kisnadrág. De ha kiviszem sem öltöztetem fel, csak egy sapkát nyomok a fejére meg betakarom egy vékony kispléddel. Éjszaka bodyban, zokniban és hálózsákban alszik.
2010. jún. 8. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!