Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan tudhatom mikor kell...

Honnan tudhatom mikor kell orvoshoz menni?

Figyelt kérdés
Mindig frászba vagyok,mikor valami nem úgy megy ahogy szokott.PL babám ma alig evett,elég nyűgös,nem lázas, de nem akar enni,tápszeres,3,5 hós baba.Létezik hogy egyszerűen nem éhes? De komolyan szó szerint alig evett,és bukott is 2x keveset igaz.
2008. okt. 27. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha a súlya gyarapszik akkor nincs gond, neki ennyi is elég lehet. ha több napig tapasztalod hogy keveset eszik és még bukik is akkor fordulj orvoshoz igaz a tápszeres részéhez én nem tudok hozzá szólni mert anyatejesek vagyunk, de nálunk is van hogy egyik nap kevesebb másnap már több kell neki.

11 hetes baba anyukája.

2008. okt. 27. 17:57
 2/5 A kérdező kommentje:
37,0 a hője.Lehet hogy beteg lesz,vagy esetleg fogzás előjele lehet? Kicsit nyálzik.
2008. okt. 27. 18:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sztem a foga lesz.Az enyém most legutóbb 1 hétig volt étvágytalan a foga miatt.A bukás a túletetés miatt is előfordulhat.Gondolom már tudod milyen az Ő éhes sírása.Csak akkor etesd,ha kér,feleslegesen ne tömd meg,úgyis csak kijönne belőle.
2008. okt. 27. 18:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ezek szerint nem lehet túl korai neki.Persze odafigyelek,csak annyira zavar hogy nem eszik,és mivel elfogadta...De már annyira nem kell neki,30 ml-kel araszolgatunk előre.Köszönöm nektek.
2008. okt. 27. 18:31
 5/5 anonim ***** válasza:

VAnnak napok, mikor egyszerűen nyűgösebbek, ez nem gond.

Nálunk is van, hogy nem eszik, hogy óránként eszik, hogy egész nap alszik vagy épp nem alszik.

Ha valami baja lenne, úgyis sírna, ne félj. És mivel láza sincs, lehet csak az időt érzi.

4 hós lányos anyuka

2008. okt. 27. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!