Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mennyiért lehetne...

Szerintetek mennyiért lehetne egy babakocsit gyorsan eladni?

Figyelt kérdés
Jack-pol márkájú, teljesen hibátlan állapotú és gyorsan el kellene adnom(bolti ára kb. 40000 most). Ez a bergon típusú, lábzsákkal. Sajnos a méretei miatt kell megválnom tőle. Nem apróhirdetni akarok itt, csak a véleményekre vagyok kíváncsi. Már az aukciós oldalakon próbálkoztam, de nem sikerült. Mi lenne az az ár, ami nem nevetséges, de elkelne. Szerintetek?
2010. jún. 7. 20:06
 1/6 anonim válasza:

www.vatera.hu

Általában gyorsan el lehet adni az új ár harmadáért. Persze csak ha gyorsan el akarod adni lehet neked nem ér meg annyit.

2010. jún. 7. 20:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Max. a feléért szokták a használtat árulni. Itt Szegeden van egy használt babacuccokat árúsító bolt, a múltkor bevittek egy babakocsit, mi meg már du. megvettük. Nem tudom hol laksz, talán felétek is van ilyen üzlet.
2010. jún. 7. 20:20
 3/6 anonim válasza:
29%
attól függ....ha full extra jó felni spoiler lökös kipufogó van akk 20 000 körül elmegy...hifivel kérhetsz 30at!
2010. jún. 7. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Hiába jól felszerelt stb....az emberek ugyis mindíg a legolcsóbbat veszik hacsak lehet,és vannak 10ért egészen pofás babakocsik is.manapság már a márka nem anyira számít.
2010. jún. 7. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom kinek nem számít a márka, szerintem a magad nevében írj. Sajnos olcsó húsnak híg a leve.
2010. jún. 7. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is olyan van. Én majd 25.000-30.000 -ért próbálkozok vele ha már nem használjuk.Sztem mi még télen használjuk, most 15 hós lurkómmal.
2010. jún. 8. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!