Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Négy hetes kislányomnál...

Négy hetes kislányomnál nagyon lassú az emésztése. Hogy tudom elérni hogy gyorsabb legyen?

Figyelt kérdés
Tápszert kap milupa milunil ha start-ot már két hete de sokat sír, fája a hasa, és csak két naponta van széklete. De akkor meg nagyon sokat kakil. De a két nap alatt szinte mindig sír, és kemény a hasa, feszíti magát és sokszor még aludni se tud.
2008. okt. 27. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk a Laveolac szirup jött be.Próválkoztam mindennel, de tényleg.Espumisan, Infacol, édeskömény, Gpipe water, lehet, hogy vmi kihagytam, de mindegyik mű dolgo a laveolac meg csupán cukorszirup.5ml-t kell 15ml vízzel higítani és KISKANÁLLAL adni neki.Nekünk ettől vagy azonnal, vagy a következő kajcsi után akkora rotty következik, hogy belemozdul az ágy :o)

És még a hasfájás is ismeretlen tőle :o)

Van 1 dl, 5dl, 1 L kivitelben.Az 1 dl:400 ft, az 1L: 2000Ft.

Hozzáteszem, hogy én is ezt iszom, hogyha székrekedésem van.Sok sikert!

2008. okt. 27. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha kemény a hasa lehet nem tud pukizni sem.Amiket előttem írtak azok jók,van akinek a szélcső jön be, bár ezt hagyd utoljára szerintem.
2008. okt. 27. 16:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok,nálunk a kamilla hashajtó hatású volt, de ezzel is vigyázni kell,mert görcsöket is okozott.
2008. okt. 27. 16:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

még egy ötlet: dm-ben lehet kapni babynos hasmasszázskrémet. Az én babám anyatejes, és csak hetente kétszer kakil. Tegnap volt széklete, így nem is számítottam rá, ma kipróbáltuk a krémet, és néhány óra múlva kakilt. Teljesen meglepett, mert nem is erőlködött úgy, mint máskor szokott.

Lehet, hogy csak véletlen, és nem a krémtől van, de mindenképp megér egy próbát.

Egyébként mi még kamilla teát iszunk, mert a Mecsek Baby-től és az espumisantól is talán még rosszabb volt.

2008. okt. 27. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!