Mekkora volt a gyereked amikor elkezdett totyogni, meg amikor kompozni kezdett? És hányás cipővel kezdtetek bent a lakásban hogy ne a hideg kövön mászkáljon?
10 hónaposan tette meg első önálló lépéseit, de már kézen fogva egy hónapja járt akkor. 10 hónaposan kapta az első benti szandált 19-est.
Bébikompont nem szándékozunk használni.
Miért kell bentre cipő?
2 hete kezdett el önállóan egyedül menni.zokniban van.szerintem ez a legegészségesebb!
14 hónaposan kezdett el járni, kompot soha nem használtunk, nagyon egészségtelen,emelett késlelteti a mozgásfejlődést is, cipő nem kell lakásba, te se abba járkálsz otthon gondolom hideg padló ide-vagy oda, zokniba kell hogy megtanuljon járni,ez fontos az egyensúlyérzet megtanulásában is.
Vannak vastag,csúszásgátlós zoknik, nézz olyat.
12-13 hónapos kora között kezdett járni a kislányom. 18-as volt az első cipője, de a lakásban mi sem használtunk, egy csúszásgátlót zoknit adok rá pluszban a rendes zokni fölé.
Kompot mi sem használtunk, nagyon nem hasznos, sőt...
Én sem szándékozok kompot venni a fiamnak, de anyósom annyira be van zsongva hogy az milyen jó, az ő gyerekei is kompoztak(3fiú az első kettő nem mászott de szerinte a komp miatt tanultak meg járni 16-18hósan a párom mászott de őt is beleb.szta. mindent jobban tud....szegény páromék egész nap a kiságyban voltak mert nem foglalkozott velük...ha itt van akkor meg csodálkozik hogy mennyi mindent csinál a fiam..azt mondta az ő fiai ennyi idősen csak feküdtek, egyik sem forgolódott) Mondtam neki is hogy nekünk nem lesz, de úgy vettem ki a szavaiból hogy húsvétra azt fog venni, mert abba tud utánam jönni menni a gyerek...nem mintha mászva vagy akár lábon nem tudna majd arra(ha korai lesz mint én)
Most 6hós. Szerinte már belerakhatnám. Tud ülni már. Imád hason lenni most ott tart hogy felhúzza a térdét 4kézlábra és ringatózik .
Köszönöm a válaszokat van már tapadós zoknink mert abban a csúszósabb helyeken is szépen fel tudja magát nyomni. (Sajna a jatszószönyegünk is csúszós anyagból van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!