Szabad a babának a babavizet korlátlanul innia?
Koszi az eddigi valaszokat. Tudom hogy a vedonot is meg lehetne kerdezni es meg is fogom bar...
Csak azert merult fel bennem mert sajat magamon is tapasztaltam hogy ha sok asvany vizet iszom abban a Na es Mg miatt gondolom de idovel hasmenesem lesz es mivel 2 honapja tapos babamnak meg a mai napig is 4-5 kaki elofordul holott azt mondjak 2-3 heten belul ez max napi 1 re redukalodik es az is meg a jobbik eset... elgondolkodtam hogy lehet hogy a viz. Bar normalis kaki nem hasmenes. Csak kivancsi vagyok nem e okozott ilyesmit masnal is a sok baba viz. Ezt a vedono nem fogja tudni megmondani sajnos. De ezt nem irtam bele a kerdesbe most potolom.
6-os vagyok
Nálunk napi 1-2 kakis pelus van.2 hónapos koráig volt, hogy 3-4 de aztán kiderült, hogy tejérzékeny a baba így tápot váltottunk azóta minden rendben.
Azt mondják babánként változó a kakis pelus mennyisége és az a lényeg tápszeres babánál, hogy 1 kakis pelenka legalább legyen.Várd ki azt az 1 hetet, hátha tényleg változik nála a mennyiség.Ha nem alakul akkor még ha nem is hasmenéses rákérdeznék mégegyszer, hogy akkor hogy is van ez?.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!