Joza kérdése:
Hűtött babavizet adjak a babának, vagy szobahőmérsékletűt?
Figyelt kérdés
2016. júl. 2. 11:12
2/5 anonim válasza:
Persze, jeget bele meg napernyőt kis citromkarikàkkal,ha fogzik akkor meg pàlinkàt is.
Komoly? Mekkora az a "baba"?
3/5 A kérdező kommentje:
Második: :D :D :D rég nevettem ilyen jót, tényleg. Jó-jó, a kérdés inkébb az, hogy ha utazom a 7 hónapossal, tartok tőle, hogy megmelegszik a vize, nincs hőtartóm.
2016. júl. 2. 12:37
4/5 anonim válasza:
Én ilyen melegben keverni szoktam neki a szobahőmérsékletűt egy kis hűtött vízzel.
5/5 anonim válasza:
A lányom pl sokkal szívesebben issza a langyos vizet-teát mint a hűvösebbet. Szerintem ha meg is langyosodik a víz nem gond, ha egyébként a babát nem imádja a hideg vizet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!