Hol lehet kapni ujjatlan, pamut, cipzáros hálózsákot 62-68-as méretben?
Figyelt kérdés
Sok helyen kerestem már, de csak bélelt hálózsákot vagy hosszú ujjút találtam. Júliusban születik meg a babám, neki keresnék...
Előre is köszi a válaszokat!
2010. jún. 7. 14:06
1/8 anonim válasza:
Elvileg minden bababoltban kaphatsz.De találsz a tesco ill.más nagyobb marketekben is.
Tesz vesz
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! A Brendonos sajnos patentos és én cippzárost keresek, az IKEA-s meg bélelt, ami nagyon meleg lenne nyáron... Teszveszen is néztem, de csak 1 nagyon használt van... azt meg inkább nem....
2010. jún. 7. 14:37
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, most találtam egyet a Teszveszen, gyorsan le is csaptam rá. Ilyenre gondoltam pont :-)
2010. jún. 7. 15:11
7/8 anonim válasza:
Szia, az elefáni bababoltban vettem én Vaganza márkájút :)
8/8 anonim válasza:
Nemtudom merre laksz,de a Tégelbe is van,ha van a közeletekbe,érdemes megnézni.(30h)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!