Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 honapos a babám. Hogyan...

4 honapos a babám. Hogyan kezdjem a hozzátáplálást? Tápszeres és anyatejes. Evés előtt vagy két evés kőzt kell probálni a kanalazást?

Figyelt kérdés
Reszelt almát és úveges bébiételt már kapott néhányszor , de inkább csak durta ki a nyelvével.
2008. okt. 27. 13:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem két gyerkőc van. Én akkor adtam nekik, amikor eljött az etetés ideje. És csak délelőtt; először vártam a hatást, lesz e hasfájás. Szerintem, ha akkor adsz neki kanállal, amikor már éhes, kevésbé fogja kitúrni. De vigyázni kell, mert, ha átesel a ló másik oldalára és nagyon éhes, nem lesz türelme kivárni a falatokat. Majd kitapasztalod, hogy mennyi ideig tart ki a pocijában a gyümölcs.
2008. okt. 27. 14:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én babám is 4 hónapos. Én 1 hete kezdtem neki a hozzátáplálást. A délelőtti alvás után amikor nagyon éhes volt adtam neki sütőtökpürét. A védőnő tanácsára, hogy ez még korai átálltam a Rizspépre. A humanának van hypoallergén rízspépe, ezt kezdtem neki adni először kanállal, de mivel nagyon éhes mindig amikor fel kell, bele kevertem neki a tápszerbe, így hamarabb tele a kis pocija és laktatóbb is, mint a sima tápszer, mert azt 2 óránként enné, így több idő el tellik a két etetés közt.
2008. okt. 27. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!